HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Oct 2014

"Giveaway Pertama SitiSab"

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Giveaway ini adalah yang pertama kali anjuran Cik Siti.
Syarat penyertaannya mudah je.
Nak tahu lanjut sila join k. Klik Banner tu.
 
Fuza TAG
 
http://jnjikita.blogspot.com/
 
http://mardiahdiana.blogspot.com/
 
http://syiralokman.blogspot.com/
 
http://suriaamanda.blogspot.com/
 

http://www.sitisab.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html
Klik BANNER untuk join

 
Giveaway ni bermula pada hari ini! 
( 3rd October 2014 - 3rd November )
-mungkin akan di pinda juga ye-

 
HADIAH??
 
Haa.. seperti banner picture di atas la
RM 100 untuk pemenang yang bertuah!!
 
Senang! Update dan tag kawan!
Yeahh! Apa tunggu lagi kan? 

10 comments:

  1. All the best...selamat bersegmen U

    ReplyDelete
  2. gud luck sis fuza
    singgah bw dr segmen yang same
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete
  3. hye. dari segmen yang sama
    http://inspiritofdays.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78