HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

23 Oct 2014

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA @ FB

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Siapa Mama-mama gojes yang ada blog?
Meh ramai-ramai para Mama yang ada blog dan ada Facebook join
GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA @ FB
 
Tahniah kepada Admin Kathy
http://kathy78rbain.blogspot.com/2014/10/grup-mama-bloggers-malaysia-fb.html
GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA @ FB
Nak jadi ahli ?????
add SINI atau klik SINI
 
syarat:-
  • blogger Malaysia
  • berstatus ibu
  • aktif update entri
 
kelebihan:-
  • tiada yuran keahlian
  • boleh dapat ramai kenalan blogger baru
  • boleh ping entri terbaru atau entri yang sesuai sebagai perkongsian bersama
  • boleh berkongsi cerita,resipi,tips,petua dan sebagainya
  • boleh add rakan blogger,tapi kelulusan hanya akan di beri oleh admin grup
Welcome To The Club ^_*
 

17 comments:

  1. thanks for sharing....nak join la camni...^_^

    ReplyDelete
  2. saya sudah anda bila lagi hehehe
    jom ramai2

    ReplyDelete
  3. kemahen skang ibu2 bloggers..kerlas..thumbs up!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..kongsi macam2 info as a MAMA

      Delete
  4. Tq sis sebab tlg promote kan.. Mg dapat sambutan..

    ReplyDelete
  5. alamak.. tak jadi mama lagi T.T

    ReplyDelete
  6. Tunggu lya jdi momy la mcm ni baru leh join hihi

    ReplyDelete
  7. Ohh..semalam ana ade baca entri kat blog kak kathy. Yang bukan mama takleh join ke? Heheh.

    ReplyDelete
  8. Nak join jugak. Kelasss tau ada group mama ni...heheh

    ReplyDelete
  9. Menarik.. Blh ke nk join.. Hihi

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78