HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Oct 2014

Hadiah dari LAZADA untuk review Shake 'n Take Blender 2 Bottles

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Terima Kasih LAZADA 
 
Alhamdulillah. Saya telah menerima email dari wakil LAZADA menyatakan bahawa saya telah terpilih untuk menerima baucer hadiah untuk ditebus dilaman web LAZADA.
Berapa nilai tu tidaklah penting, yang penting tanda penghargaan tersebut.
 
Oh ya, bagaimana saya terpilih?
Sebenarnya saya pernah membuat entry tentang Resepi Oreo Smooties minuman ala-ala Ice Blended menggunakan Shake N' Take Blender 2 Bottles.
Entry yang dimaksudkan ialah SHAKE 'N TAKE
 
Saya telah memilih untuk menebus hadiah cadar kerana ia merupakan suatu keperluan harian yang boleh dijadikan kenang-kenangan hadiah dari LAZADA. Cadar tersebut ialah Cadar Essina Placido 620TC 100% Cotton.
Harga asal cadar tersebut ialah RM389. Hah, siapa nak bagikan??
 
Syukur sangat kerana entry perkongsian saya mendapat penghargaan dari pihak LAZADA.
Terima Kasih kepada Puan Hidayah dari LAZADA yang telah banyak membantu saya dalam proses menebus hadiah.
Rasa bangga dan happy apabila penulis blog seperti saya dihargai.
  Sekarang sedang menunggu hadiah di pos ke rumah.
 
 
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/resepi-oreo-smooties-minuman-ala-ala.html
Hadiah dari http://www.lazada.com.my/ Klik http://www.lazada.com.my/shake-n-take/ 


Hadiah dari LAZADA untuk review Shake 'n Take 
Klik http://www.lazada.com.my/shake-n-take/ 


Kandungan Hadiah dari LAZADA yang saya pilih
 
 Kalau nak tahu lanjut tentang product tersebut Klik
http://www.lazada.com.my/shake-n-take/ di http://www.lazada.com.my/

23 comments:

  1. Replies
    1. Secara kebetulan ni
      Alhamdulillah

      Delete
  2. rezeki..alhamdulillah..tahniah Fuza..:)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...murah rezeki akak...^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah..lumayan hadiah tu..)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tq Sis Nurul..
      Tak sangka pulak...rezki

      Delete
  6. Tahniah u..lawala bedsheet tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, nak beli pun ratus tuh... Merasalah juga kan dapat hadiah :)

      Delete
  7. Wow.. Bestnya kak.. Tahniah..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78