HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Oct 2014

Jadi Model Mademoisellestylista dengan koleksi Shawl ELEANOR latest design hot masa kini.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hari ini saya jadi model tudung.
Ada gaya tak kawan-kawan?
Ada peluang lagi ke kalau nak jadi model muslimah yang Berjaya pada usia ini?
Kalau ada yang sudi tu contact lah saya ye. Mr. Husband pun dah bagi green light tuh.Untuk mengisi masa lapang, apa salahnyakan.
(Angan-angan tinggi...)
 
 
Bercerita tentang koleksi terbaru, Mademoisellestylista kini tampil dengan koleksi cantik menariknya iaitu Shawl ELEANOR antara latest design yang sedang hot masa kini.
Materialnya sangat berkualiti.
Mudah digayakan.
Selesa, tidak panas mahupun berat atau terlalu ringan.
 
Terdapat pelbagai warna pilihan yang boleh dijadikan koleksi hijab harian anda yang suka penampilan simple tapi bergaya dan bertukar setiap hari.
 
Selain itu Mademoisellestylista juga ada menyediakan printed Shawl Chiffon Long Curve. Klik SINI untuk koleksi tersebut.
 
"STYLE YOUR OWN HIJAB"
 
Kepada yang berminat boleh hubungi
 
Instagram @mademoisellestylista
WhatsApp Haslina Hashim 017-8755703
Shawl Plain Quality Chiffon Dusty Brown

Shawl Plain Quality Chiffon Dusty Brown digayakan ala-ala Model Tudung Professional

Shawl Plain Quality Chiffon Dusty Brown dari pandangan hadapan digayakan dengan kemas namun trendy.


Shawl Plain Quality Chiffon Dusty Brown dan banyak lagi warna-warna pilihan yang cantik untuk anda miliki.

Instagram @mademoisellestylista by Haslina Hashim
 
 Ada ke peluang nak jadi Model Hijab ni? Model Jubah ke?
Kenapa tiba-tiba?
Kerana saya suka SELFIE dan ramai teman-teman yang bagi semangat dan sarankan saya menjadi Model Tudung sambilan.
Boleh ke?  Ada bakat ke? Ada pakej ke?
Ada ke siapa nak ambil saya jadi model hijab?

20 comments:

  1. X salah mncuba kan Kak..blh tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah-mudahan ada lah rezki untuk anak3 ni. :)

      Delete
  2. Cantik2 gak warna2 yg ada tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Sofu
      Warna yang senang nak matching baju

      Delete
    2. Tu la...mata berkenan
      Tapi nanti takut kena bising je..lambat nak belit2 kata che abg pakai yg sarung kan senang :)

      Delete
  3. semoga berjaya kak...bole dah ni jadi model tudung...^_^

    ReplyDelete
  4. waaaa...jd model dh tp okla sesambil bisnes sesambil keja.dpt gak duit lebih...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zai,,ehh belum lagi sis.. Ni baru tolong2 kezen je ni. Posing ngada2..hehe

      Delete
  5. Replies
    1. Haah
      Cantik koleksi shawl dia kan

      Delete
  6. mesti boleh punya..orang nya dah cantik..mesti boleh jadi model..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi ada ke orang nak ambil? Dekat 39 tahun dah ni
      (Was-was)

      Delete
  7. Boleh jer...kalau dah cantik, pakai apapun memang nampak cantik.
    Semoga berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah
      Moga ada rezki ke arah itu
      Tq ye Mama

      Delete
  8. lepaih ni makin banyak request jadi model.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. Mudah-mudahan
      Tq atas doa sis

      Delete
  9. Sangat cntik akk menggayakan tdung tu.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78