HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Oct 2014

Keywords 18SX !!!

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Kata KUNCI!!
Hah..hari ni tetiba rasa nak check Keywords ni Akaun NUFFNANG.
Di sini kita akan dapat lihat apa carian yang popular orang cari dari blog kita.
 
Ni nak tergelak ke ..
Nak tergamam ke...
Nak beliak mata ke..
or nak buat tak tahu?
 
Antara KEYWORDS yang tersenarai ialah
"doctor selak kain untuk berkhatan"
 
Aikk...kenapa tiba-tiba hangpa nak google pasal selak kain untuk berkhatan?
Hah,, ini boleh mendatangkan curiga 18sx
Sememangnya kalau nak dikhatankan, haruslah di buka kainnya.
Lagipun doctor lakukan dengan pembantu.
Salah seorang ahli keluarga juga akan bersama pesakit.
So apa kesinambungan KATA KUNCI ni?
 
Aisehman...tak tau nak kata apa dah aihhh...
Hanya yang mencari tu aje tau apa yang dia nak cari.
 
*Ini blog Kain, Tudung, Telekung, Product HaiO serta blog personal.
Tiada khidmat berkhatan yer!*
 
Keywords yang pelbagai
 

17 comments:

  1. mungkin u penah buat pos pasal berkhatan kan u..alif berkhatan kalau tak silap..so memang kalau dia google mesti kua u punya entry..hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awat p google doktor selak kain?
      Loqlaq

      Delete
  2. Ooooooo...hehehehe.....sebab ada kain tu dekat2 dh kot depa ingat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelik tapi benar
      Hahaha
      Macam2 org cari kan

      Delete
  3. hehehe..hanya dia dan Allah je yang tahu.. kadang2 kalu tgk keyword ni memang ada yang melucukan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah tu mummy-Ann...
      Pelik2 jadinya

      Delete
  4. hai macam-macam kan..loqlaq sungguh depa tu..hii

    ReplyDelete
  5. Emm org search word...macam2...biasala tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tergelak kadang2 tengok

      Delete
  6. adoi kelakarnya Fuza, ni mesti sebab ada kain sulaman lace tu yang melekat ke situ..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...
      tak tau lah tu kot mana Kak Ana...

      Delete
  7. kan lbh baik mrk cari kat google ... mcm2 manusia ni kan .

    ReplyDelete
  8. Hahaha..ade keyword "kain" kot. Tu yang keluar blog k.fuza.

    ReplyDelete
  9. Keyword tu.. Bhya.. Hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78