HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Oct 2014

Kreativiti Dari Kerana Mata..

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
OPPOCOT!!!!
 
Kalau sekali imbas memang tanjat kita!!
Mana tidaknya.
Dengan biji mata warna hijau dah rupa HULK!
 
Tetiba-tiba pula keluar gigi kat biji mata!!
Mau pengsan kata ko.
 
Sebenarnya seni kreatif lukisan ini memang menarik dan berbakat.
Suka tengok.
Memang berseni dan kreatif kan.
 
Sumber Google
 
 
 

18 comments:

  1. ohh mulut rupenya. kus semangat cx tgk huhu

    ReplyDelete
  2. make up atas pentas model gini bleyh la..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau buat macam ni hari2...naya

      Delete
  3. ada tak kanta lekap macam tu..ngeri je rupa kalau pakai..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish tak sanggup kot nak pakai hehehe

      Delete
  4. bibir rupanya... :) terkezut kak ana hehe

    ReplyDelete
  5. hehehe....kalau tgh malam nampak ni sure melompat lari sebab ada 3 port gigi di muka :)

    ReplyDelete
  6. Aiyoo...terperanjat ana. Hehe

    ReplyDelete
  7. Ni klau tgk time mamai2, mau terkejut hbis ni..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78