HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Oct 2014

Mademoisellestylista dengan koleksi Shawl chiffon Panjang nan Gojes

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
ShawlOHShawl
 
Ada yang susah nak mencari koleksi shawl yang unik? Maksudnya bila pakai tak de lah rasa akan tersama dengan orang lain,
 
Ada tak sesiapa yang mencari shawl yang panjang ukurannya agar dapat digayakan dengan pelbagai cara belitan namun masih dalam tuntutan menutup aurat?
 
Saya telah pun mendapat jawapannya.
Kepada yang berminat bolehlah singgah ke Instagram @mademoisellestylista.
Oh ya, ianya kepunyaan Cik Nina Hashim JV dengan sahabatnya.
 
Pelbagai warna dan corak disediakan. Stock adalah terhad.
Batch pertama saya telah pun rembat 2 pasang seperti gambar posing dibawah.
Ececeh tak posing saya? hahaha
Ada talent tak nak jadi model? Walaupun angan-angan tinggal angan-angan aje.huhu. Maklumlah, factor umur.
 
Oh ya batch kedua juga sedang rancak tu. Saya dah rembat 2 helai. Tunggu gambar posing saya nanti. Jangan hangpa meluat plak nanti tengok selfie tak sesudah.
 
Hah, cepat p Intagram @mademoisellestylista. Sat g terkilan melepas shawl yang cantik-cantik tu. Harga sangat berpatutan.
 
 
Purple Lover
Purple Long Chiffon Shawl by @mademoisellestylista
 

Instagram IG @mademoisellestylista

 

20 comments:

  1. Bahaya...jgn bagitau sy... Nanti terjebak...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe
      Boleh intai2 untuk tambah koleksi shawl 😉

      Delete
  2. cantik tudung, boleh la kita jamu mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok jangan tak tengok sis 😉

      Delete
  3. Cantiknya lahai.....tergoda tapi kena tahan nafsu dulu hehehe

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Hah p cepat jangan tunggu lama2
      Hehe

      Delete
  5. shawl yg 2nd tu mmg menyerlah.lawo la sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Apa pun i like purple

      Delete
  6. Serius lawa abissss. Thanks share. Kene beli nih. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simple kan tapi gegojes je rasanya
      Heheh

      Delete
  7. Simple tpi cntik dan mnarik sgt

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Memang cantik2 koleksi tudung dia...

      Delete
  9. Teringin nk pkai shawl.. Tp ada ank kcik ni tntu pyah kn.. T___T

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78