HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Oct 2014

Review : Instant Shawl Saffiyah by Ezan Ansenden

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Review : Instant Shawl Saffiyah by Ezan Ansenden
 
Shawl ini saya beli lama dah, semasa menjelang Hari Raya.
Kenapa saya beli?
Hah sebenarnya, pada awalnya saya tergoda melihat Shawl Instant Saffiyah yang berwarna purple ni. Maklumlah..peminat tegar Purple.
 
 Setelah mencubanya, eh memang terasa amat selesa, mudah dan ringkas je nak pakai.
Sarungkan aje. Ringan dan berciri-ciri Muslimah. Boleh di adjustkan labuhnya.
Awningnya dah terletak. Yang penting rasa bergaya gojes aje.
Apa lagi, berposing bagaikan gaya Model Muslimah. Perasan syok sendiri.
 
Nasib baiklah sempat grab beberapa helai lagi untuk dijadikan koleksi.
Hah...warna yang lain tu memang warna terang yang jarang saya beli.
Tetapi bila dipakai dan digayakan, nampak macam ok aje kan.
 
Kepada yang hendak mendapatkan Shawl latest design dengna harga yang berpatutan, bolehlah hubungi Cik Ezan di
 
FACEBOOK : https://www.facebook.com/ezanansenden
 
Review : Instant Shawl Saffiyah Purple by Ezan Ansenden
Review : Instant Shawl Saffiyah Oren Striking by Ezan Ansenden


Review : Instant Shawl Saffiyah Pink  by Ezan Ansenden

 
Jengok-jengok lah ke Facebook Ezan kerana ada juga pelbagai produk lain termasuk Jubah Chiffon Sequin latest design masa kini.
Harga sangat berpatutan.
 
Jubah Chiffon Sequin by Ezan Ansenden
 

26 comments:

  1. Replies
    1. Senang nak pakai. Suka pakai masa travel ke Bandung...tak yah kalut cari iron u

      Delete
  2. cantiknya...tengok orang pakai cantik..tp bila sy yg pakai..berserabut jadinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasihat Fuza... U beli warna yang u rasa cantik bila u pakai. Bukan yang cantik tengok orang pakai k :)

      Delete
  3. cantik. die jns jatuh kan kak? sng je nak pakai kan. tertarik plak cx tgk hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup CX...dia jenis jatuh.. Sarungkan aje... Selesa. Kain tak panas.

      Delete
  4. Salam singgah petang sis...memang cantiklah sis...nanti nak pergilah jejalan kat Ezan Ansenden

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAH...p lah jenguk Sis.. Ada banyak lagi koleksinya

      Delete
  5. cer kasi sally satu kak..hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..sure gegojes kan Sally :)

      Delete
  6. kesemuanya pun cantik...puteri tertarik pada instant shawl yang pink tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik semuanya sis. Sarungkan aje :)

      Delete
  7. cantiknya jubah tu..suka lak yang warna peach tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. P jenguk FB Ezan sis.. Berbaloi2

      Delete
  8. Cantik tudung tu...kena dgn u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Tq u
      Memang jenuh nak pilih color

      Delete
  9. Macam bunga rose dah haa bila kak fuza pakai. Cantikk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..bunga rose :)
      Comel statement tuh

      Delete
  10. Akak ngam mengayakn tudung ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st time cuba ni.
      Risau muka nampak panjang.
      Tapi ok plak

      Delete
  11. Tak pernah lagi try instant shawl ni. Pakai shawl yang biasa je. Cantik akak pakai. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah sis
      Sekali-sekala tukar style :)

      Delete
  12. cantik
    sesuai sangat dengan sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantikkan tudung tu
      Tapi banyak warna dah habis tuh

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78