HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

15 Oct 2014

Review : Shawl Chiffon Long Curve Mademoisellestylista

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
Perhatian!!
Perhatian!!
Perhatian!!
 
 
 Kepada yang mencari koleksi Shawl Chiffon yang berukuran panjang untuk digayakan dengan pelbagai fesyen hijab, apa kata anda ke Instagram Cik Nina Hashim kita di  @mademoisellestylista.
 
 Boleh juga hubungi beliau di :
Facebook : Haslina Hashim
or
whatsApps : 017-875 5703
 
Saya telah membeli beberapa helai shawl tersebut,
Memang puas hati kerana semua shawl tersebut boleh di gayakan dengan pelbagai style.
Tiada masalah tudung licin susah nak di bentuk.
Terserah kepada anda bagaimana hendak menggayakannya.
 
"Style your own hijab"


Shawl Brown by @mademoisellestylista


 
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/mademoisellestylista-dengan-koleksi.html
Shawl Purple Turqoise  by @mademoisellestylista

Shawl Purple by @mademoisellestylista

Kepada yang berminat bolehlah singgah ke Instagram @mademoisellestylista.

21 comments:

  1. Nnt lya try usha2 memg cntik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat2 p usha k. Stok limited tuh

      Delete
  2. inshaAllah..nnati 1 usha2 k..tapi muka i bolat camno nak pakai nih..uhuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. U matching dengam inner awning u

      Delete
  3. boleh cuci cuci mata ni nanti, thanks sharing kak fuza...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah u suka shawl kan? Cuba singgah tengok2 nanti k

      Delete
  4. Nice...nice...:) alololo..sumer kaler purple ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah ada gak sesipi purple tu is a MUST

      Delete
  5. wahh mmg cntik..

    cntik inner selang seli akk..ada jual?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqtq
      Inner tu beli kat pasar malam je rm15

      Delete
  6. Replies
    1. Tengok jangan tak tengok :)
      Tq sis

      Delete
  7. Cantiknyaaa <333 Kak Fuza memang sesuai je pakai shawl hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Nad. Alah, saje suka selfie

      Delete
  8. Akk bergaya mcm mna sklipun ttap cntik..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78