HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Oct 2014

Sarapan yang kenyang??

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Ini cerita SARAPAN.
Pada minggu lepas kami ke Penang.
Short trip holiday.
 
Kami menginap di Hotel Seri Malaysia Kepala Batas Penang.
Bercerita tentang sarapan, macam-macam jenis sarapan di sediakan.
Ada yang ala-ala Barat, ada yang makanan tradisional kita.
 
Yang mana menjadi pilihan anda??
 
Sarapan sekadar alas perut?
Atau sarapan untuk makan sampai tersandar??
Emping
 
Omelette
 
Cucur Udang Shahul Kepala Batas
 

9 comments:

  1. Over la kalau sampai tersandar...hahaa... Tapi cireal memang a must kalau kt hotel....hhee

    ReplyDelete
  2. Maybe cucur udang. Hehe. Kenyang sikit. Ana takleh tak kenyang, mesti korek peti ais punye la. Haha.

    ReplyDelete
  3. kalau hari cuti ada gak gak sampai tersandar.hihi

    ReplyDelete
  4. Kalu di hotel memang rasa semua..:) dah byr kan..hehehe
    klu kt rumah..telur rebus n cucur udang lagi layan kot.

    ReplyDelete
  5. sedapnya! even cx da sarap tp lapar plak rasa bile tgk foods ni. huhu

    ReplyDelete
  6. kalo saya kompem makan cucur udang tu..saya jenis breakfast heavy..sebab pepagi minum esp dah kenyang..dalam kul9 lak dah lapo..

    ReplyDelete
  7. Sarapan tu memang boleh tersandar ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78