HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

30 Oct 2014

Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 

 
Assalamualaikum W.B.T
 
Yeah!!.. Hari ini Cik Yana dengan sukacitanya melancar satu segmen yang bertajuk Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?. Segmen ini bertujuan untuk merapatkan lagi ukhwah antara blogger di seluruh Malaysia.. Segmen ini blogger baru ke blogger lama ke boleh join jangan malu-malu..

Syarat-syaratnya:

  • Pertama follow blog Cik Yana, Twitter Cik Yana, fanpage Cik Yana dan Instagram Cik Yana.
  • Kedua, letak tajuk Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?.
  • Letakkan bendera asal negeri anda dan letakkan ayat Saya Orang........
  • Copy code dibawah dan paste kan dalam entri anda dan publish.
  • Segmen ini akan bermula pada hari ini 22 Oktober 2014 hingga 31 Disember 2014 pukul (11.59 PM).


http://officalmissyana.blogspot.com/2014/10/segmen-anda-berasal-daripada-mana.html
Saya Anak Jati Selangor.
Dilahirkan, dibesarkan dan kini masih di SELANGOR



So apa lagi jom join ramai-ramai.. Ajak kawan-kawan korang..
Senang kan

 



17 comments:

  1. Slmt brsegmn Kak mnaarik..lya plak dri Sabah hhee

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen akak..kita nak join jugak lah :-)

    ReplyDelete
  3. eh, dulu sy pun pernah buat segmen ni hehe..mmg best
    http://walkstatic.blogspot.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html

    btw, I am Sabahan :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen kak Fuza.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi sis...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  6. Asslmkm kak.. Selamat bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  7. Hai, orang selangor..oghang kedah singgah sini.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78