HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Oct 2014

Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 



Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Semua yang join akan tersenarai dalam bloglist BuatWanita.Blogspot.Com untuk bulan Januari 2015 hingga bulan Jun 2015.

Pemenang bertuah akan menerima hadiah sponsor dari LittlePuteri.Blogspot.Com

Thank you for your support!

20 comments:

  1. Menarik utk 2015 tu...all the best u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes...soon dah nak masuk 2015 u

      Delete
  2. Tq for join fuza. Masukkan BuatWanita.Blogspot.Com dalam your bloglist juga yer ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom cek, ade ke tidak url nya, kalau takde inform kay :)

      http://buatwanita.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-jan-jun.html

      Delete
    2. Salam, senarai bloglist dan peserta bertuah telah diumumkan. Jika korang adalah peserta bertuah, cepat-cepat email kay ;)

      http://buatwanita.blogspot.com/2015/01/dua-peserta-bertuah-segmen-bloglist-jan.html

      Delete
  3. siggah dari segmen sama :) selamat bersegmen . .

    https://blogparihh.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Wow.. Lma nya tmpoh berlangsung..

    ReplyDelete
  5. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanita-mencari-bloglist-jan.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
  8. bersegmen sama

    http://vitamindiha.blogspot.com/2014/12/harap-harap-bertuah.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78