HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

23 Oct 2014

Segment Blog Review by Sally Samsaiman

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Klik BANNER
Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Segment Blog Review by Sally Samsaiman
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 21st Oktober - 26th October 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)

50 comments:

  1. gud luck ^^ nanti CT pun nak join insyallah before tarikh tamat..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. toceh toceh... jom join ramai2

      Delete
  3. Singgah dari segmen yang sama sis....semoga berjaya...

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama sis....semoga berjaya...

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Gud luck Kak lya pun join

    ReplyDelete
    Replies
    1. All d best Lya...moga terpilih :)

      Delete
  7. Assalammualaikum .. Snggah dri segmen yg sma. Jemput singgah ke blog sya jika brkelapangan. :)

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi singgah sini.. Good Luck u

      Delete
  8. Bismillahirohmanirrohim...

    Assalamualaikum....Kami pun join juga yer...Siap follow lagi blog ni...Jangan lupa follow blog kami juga yer...

    http://mylovely-cats.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok...kita p follow jap g..tq mai sini

      Delete
  9. singgah dari segmen yang sama, follow sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen...saya pun join segmen yang sama :)

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  12. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  13. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  14. saya juga join segmen ni

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78