HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Oct 2014

Sila buat pembayaran segera!!! Tolong jangan buat diam diri

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
PERHATIAN!!
 
 Kepada semua yang telah pun membuat PRE ORDER September.
Kain-kain yang anda tempah telah pun ready untuk penghantaran.
 
SILA reply message saya di handphone
Sila jawab message saya di email
Sila respond message saya di PM Facebook.
 
Saya telah pun berbaik hati mengambil tempahan anda dengan janji anda akan membuat pembayaran segera. Urusniaga saya dengan pihak supplier adalah melalui TUNAI. harap anda semua menghargai pengorbanan saya yang dahulukan TUNAI saya demi janji-janji manis anda.
 
Malangnya ramai yang terus senyap setelah tempahan mereka sampai.
Janganlah menganiaya orang lain kerana saya buat ini dengan ikhlas membantu anda-anda sekalian untuk bergaya dengan koleksi-koleksi terbaru dari Indonesia.
 
Saya amat berharap agar mereka-mereka yang "bolayan" message saya tu agar segera reply kerana saya nampak kamu semua ONLINE.
 
Mustahil anda tidak nampak message saya melainkan anda IGNORE.
Sekiranya anda ingin membatalkan tempahan sila bagitahu saya agar saya dapat mencari pembeli yang benar-benar ikhlas.
 
Maaf kalau saya agak kasar kerana terpaksa menuntut bayaran di blog ini.
 
 
Semoga Allah permudahkan urusan perniagaan kecilan saya ini agar mendapat keberkatanNYA.
Amin
 
Pre Order September yang telah sampai untuk di pos.
 

21 comments:

  1. Alahai U ...lepas ni kena masuk klaus : deposit sikit masa order barang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sofu memang dalam T&C ada.
      Cuma kebanyakkannya yang dah memang kenal.
      Hmm abih macamana?
      Janji before raya
      Then masa raya
      Lepas tu lepas raya haji
      Ni dah nak raya Deepavali weiii

      Delete
  2. Replies
    1. Kebanyakannya latest design ni
      Lelawo aje kan
      Adoii

      Delete
  3. Allahu...jangan la dianiaya org macam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh akak sentap dik.
      Tengah fikir mana ghoper selfie Sentap!!

      Delete
  4. Cantik la waner merah kelabu tu. Sabar ye kak. Moga dipermudahkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin
      Tengah bersabar ni sis
      Thanks
      Ye

      Delete
  5. Tak sabar Diana tunggu sis...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhhh..soon sis, tak lama je lagi :)

      Delete
  6. jual je lah kt org lain senang citer.kalau diorg tuntut diorg yg salah..sebolehnye kalau diorg nk byr deposit separuh..diorg xhbs byr burn je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup memang macam tu T&C
      Tapi ini pasal mengenangkan kenalan sahabat handai...
      Moga makin murah rezki saya yang teraniaya

      Delete
  7. alamak.. klu kes mcm ni kena ambil deposit klu tk mmg mereka tak ada responsiblity atas oder dia orang dan buat tak tau.. nak tanya harga berapa tu? cantiklah hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis KM..
      Meh watApps...coz lain kain lain harga :)

      Delete
  8. Siannye sis...kenapa lah buat macam ni kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah...buat baik pun orang tak hormat
      Saya lakukan dengan ikhlas....

      Delete
  9. serba salah kalau ada pelanggan gini..satgi kita jual kat orang mula dia nak kata kita taksabar la hape..tunggu dia kang kita pulak yang putih mata..huh!susah ada pelanggan tau order tak tau bayar nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini lah dugaan dan risiko.
      Moga Allah permudahkan segalanya
      Amin

      Delete
  10. kalau daha tahu xcukup duit jgnlah beli..huhu..cian akak..sabar yer kak..

    ReplyDelete
  11. Aduhai.. Jgn buat orng cmni.. Aniaya orng ni.. X baik gitu..

    ReplyDelete
  12. dugaan orang berniaga kan..tak order serba salah..emm..bila bab mintak duit..liat pulak..harga bukan murah tu..
    kalo tak cukup duit..jangan lah order2..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78