HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

15 Oct 2014

WW #43 Semangat Berkebun

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Apabila semangat berkebun membara!!
Shopping pun bertukar penuh trolley dengan alatan berkebun.
 
Alatan Berkebun
 

13 comments:

  1. Alahai Kak jelesnya lya pun nak join hihihihi

    ReplyDelete
  2. Wahhh....makin berkembang bunga2 purple di rumah U nanti

    ReplyDelete
  3. rajin sungguh ni..siap beli lagi..heheh

    ReplyDelete
  4. kak ana akan nantikan hasil seni taman Fuza..:)

    ReplyDelete
  5. rumah saya tak sesuai berkebun

    ReplyDelete
  6. hang kebun pun hang kebun lah... ( cerita p ramlee )huhu

    ReplyDelete
  7. wah mood berkebun pula ye...nak tanam apa sis? :)

    ReplyDelete
  8. bestnya..mesti tanam bunga2 yang cantik ;)

    ReplyDelete
  9. Ana suka tengok orang berkebun, tapi ana kalau berkebun selalu tak menjadi. Huhu.

    ReplyDelete
  10. Tangan saya panas, kalau tanam apa pun tak tumbuh...

    ReplyDelete
  11. Dh lma x berkebun.. Bestnya...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78