HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 Oct 2014

WW#44 Lunch

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Tak perlu kata apa-apa.
 
The Fish & Co Paradigm Mall
 

18 comments:

  1. Replies
    1. Jalan2 dengan Aina
      Fish & chips je

      Delete
  2. nasib busy, kalau tak sampai suruh kak fuza belanja...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah 1day kita jumpa
      Ajak Sofu
      Ajak Sally
      Lepak bercanda

      Delete
    2. Suka2..idea U
      Boleh tambah ilmu dgn blogger2 hebat nih

      Delete
  3. la...awat tak ajak che sekali dekat dah tu..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh la nanti set 1 day gi lepak Paradigm time lunch Jumaat :)

      Delete
    2. InshaAllah
      Kena pakat betul2 ni :)

      Delete
  4. sis nak belanja lunch ke tu..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aje
      Tunggu cek nuffnang k :)

      Delete
  5. wow! menyelerakan je menda alah ni. hahahhaa

    ReplyDelete
  6. cantik tempat lapik dia..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan
      Rasa nak cari lah letak kat dapur rumH

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78