HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Nov 2014

11-11-11 Tarikh penting saat menjadi SURIRUMAH

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
11 - 11 - 2011
 
Dah lama tarikh tu.
Dah 3 tahun berlalu.
Dah 3 tahun letak jawatan....

Dah 3 tahun dapat jawatan SURIRUMAH sepenuh masa.

Dah capai 12 tahun pengalaman kerja.
Dah kerja dengan pelbagai ragam manusia.

Dah puas hati kerana last involve dengan Projek Jambatan Penang ke-2.  Bangga!!

Dah tiba masa tengok hal anak-anak dan rumahtangga.
Dah tiba masa bersama keluarga sepenuhnya.

Dah mula suka dan happy dengan gaya hidup kini.
Dah lupa dah rasa bosan pada awal hari-hari tidak bekerja dahulu.
Duduk rumah dapat tengok anak-anak membesar. Subhanallah mereka bukan baby lagi. Dah besar..Mak pun dah makin banyak umur.


Kepada kawan2 yang pernah saya kenali dan sama2 bekerja dulu, TQ kerana semua itu kini menjadi kenangan indah.
Semoga kita sama2
 happy dalam bidang yang kita ceburi.
Good Luck semua
 
Gambar kenangan di beberapa buah syarikat yang pernah saya bertugas suatu ketika dahulu demi rezki yang halal.
 

13 comments:

  1. 12 thn satu tempoh yg lma tu Kak, byk mkn garam alam pekerjaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Dari jawatan jualan di jalan serta hingga ke Management team, Saya terpegun

      Delete
    2. Alhamdulillah, pengalaman yang indah

      Delete
  2. cantik tarikh tu Fuza, kak ana lagi lama dah tinggalkan dunia pekerjaan semenjak k.long masuk tadika berusia 6 tahun, sekarang dia dah 18 tahun...namun surirumahtangga juga satu amanah melaksanakan tanggung jawab terhadap suami dan anak2 kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebetulan..tarikh yang unik.
      Betul kak.
      Mula2 tu memang berat juga.
      Setelah sokongan dari husband, saya Berjaya juga lalui.
      Walaupun tak masuk office, tetap ada kawan2 termasuk di blog :)

      Delete
  3. seronok jadi surirumah.... sha pulak dari sebelum kawin duduk rumah, teringin gak nak kerja,,,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahh... Pulak dah.
      Takpe Sha, yang penting kita happy dengan apa yang kita lakukan, rite?

      Delete
  4. Mana dapat kekuatan nak berenti kerja tu ye? Sebab biasa orang kalau dah kerja lama memang sayang sangat nka berenti kan? Tapi takpe, duduk rumah pun seronok kak Fuza hehe =)

    ReplyDelete
  5. Menunggu masa je ni nak jawat jawatan yang sama dengan Fuza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ya ke Sofu
      Xpe, u rancak Mary kay!!

      Delete
  6. Surirumah tugas yang paling mulia. Walaupun bercita-cita nak jadi surirumah sepenuh masa tapi belum.terfikir lagi nak letak jawatan.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78