HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Nov 2014

Apabila masalah INTERNET melanda...

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Ada sesiapa rindu kita tak?
Ada tak? Ada tak?
Heheh, macamlah popular sangat kan.
 
Dah lama tak buat entry harian
Dah lama tak BW.
Nak follow blog pun lambat.
Macam mana nak join SEGMEN dan GIVEAWAY?
Eh bukan sombong, bukan tak sudi.
 
Hampir seminggu dengan masalah INTERNET.
Tidak kiralah melalui handphone mahupun lappy.
Celcom, P1, UMobile, semuanya berlaku tidak adil dengan saya.
Huaa.....huaaaa....hua....
 
Agaknya dah kenapa ye? Ada siput ke pada rangkaian jaringan internet tersebut.
Semoga masalah ini tidak berpanjangan.
 
Banyak cerita nak di kongsikan.
 
 
Internet kamu semua ok??
 
Ihsan Google
 

9 comments:

  1. internet kite pun baru pulih semalam...puas ngadap blog...rindu nak bw, follow, update blog semua..huhu..gara2 pencuri kabel lah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah.. Cable pun depa nak curi.
      Sekarang mana2 tempat pun rasa xselamat kan

      Delete
  2. kadang2 ok..kadang tak..hehe

    ReplyDelete
  3. internet ok...masa ja yg sering mencemburui apabila nk BW atau hapdet..hehe

    ReplyDelete
  4. kalo sy lah internet x elok, memang makan maki lah hahaha..garang nih..ekeke...mmg mati kutu kak

    ReplyDelete
  5. Ana baru topup, jadi kuota masih ade. Laju la jugak. Huhu

    ReplyDelete
  6. Memang haru blogger kalu internet problem nih
    Tapi abg saya suka sebab wife dia tak la kekadang senyum or gelak sorang2 hehehe

    ReplyDelete
  7. Kadang-kadang tak ok. Kalau ok pun, line slow la plak.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78