HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Nov 2014

Apabila mereka kata Fuza mirip Fasha Sandha dan Raja Ilya

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hari ni nak cerita meletop.
Tapi hangpa jangan pulak kata saya perasan ye.
Sahabat-sahabat saya berkata dan banyak kali berkata-kata :-
 
 
"Fuza muka hang macam Fasha Sandha ler"
"Babe...aku tengok si Baby watak Raja Ilya "Bila Hati Berbicara" ni dah mirip muka u"
"Sis..nak Tanya, u ada kena mengena dengan Fasha Sandha ke? Macam adik-beradik."
"Za...Raja Ilya tu macam muka ko....kakak ko ker?"
 
Ya Allah...
Semua soalan di atas buat saya terkedu jap.
Jauh panggang dari api rasanya.
Sama ke uols?
 
Subhanallah.
Memang saya berangan-angan nak jadi MODEL TUDUNG.
Tapi tak pernah la perasaan nak jadi ARTIS kot.
 
Apa pun..terima kasih la kepada kawan-kawan sekalian.
Alhamdulillah, semua itu anugerah Allah.
 
Kalau Fasha Sandha or Raja Ilya terbaca entry ini, jangan marah ye.
Saya tak over shadow uols.
Meh la kita jadi sahabat :)
 
 
Fuza Mirip Fasha Sandha?

Raja Ilya mirip Fuza?
 

25 comments:

  1. pada mama kan kak,.. akak lagi lawa dan gojes berbanding mereka.. hihi.. suka tengok akak yang cun...

    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      (Malu..malu.. Sorok muka dalam periuk)

      Kebetulan aje tu mirip.
      Depa artis lagi lawa meletop aihhh

      Mama Niza pun cun

      Delete
  2. Replies
    1. Tq Lieya
      Mirip aje
      Kebetulan angle posing tu sama

      Delete
  3. Replies
    1. Hehe
      Tq Kathy
      Semua tu kebetulan..
      Depa artis kan.. Maintenance baikkkk punya

      Delete
  4. a ah maybe sbb cara bertudung kot tu nmpk seakan2 tu..hehe..pape pon akk mmg cntk..awet muda lgi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Takde awet sangat aihhh
      Ikut bukan Muharam dah 39tahun
      Kebetulan aje tu posing termirip

      Delete
  5. pewiitt..cayalah lah akak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. (Tutup muka dengan bantal busuk)

      Saje bagi Wake up Monday

      Delete
  6. Ade sikit mirip tu.. tang senyum tu.. hihi..

    ReplyDelete
  7. Aah la.. lebey kurang jer mukanyer.. mamamyja mmg minat giler ngn fasha sanda. Hihik..

    ReplyDelete
  8. tang mata dan hidung yang sama kot..heheh

    ReplyDelete
  9. Asalam hampir sama tapi dagu tak berapa sama..sama2 lawa sebagai wanita Malaysia kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Secara kebetulan tu

      Delete
  10. http://madey09.blogspot.com/2014/09/eh-bertul-ke-sama-dengan-yang-ketiga.html
    macam sama entry kita ni Cik Fuza...ada jg retis di FB Etuza mereka samakan Etuza dengan retis ni..apapun Etuza dah berumur pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vavavava
      Mirip Halim Othman ler

      Delete
  11. Ada miripnya.. Dlm dunia ni ada 7 orng muka yng hmpir sama dgn kita kn..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78