HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Nov 2014

CABARAN NOVEMBER #1 = ( #1 ) 11 Tempat yang ingin dilawati di Malaysia

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Kali ini saya nak memulakan CABARAN NOVEMBER #1
Segmen ini dianjurkan oleh KathyRBain
Tujuan Segmen ini pada saya ialah membantu anda yang buntu idea untuk membuat entry blog. Selain itu juga dapat mengenali diri anda sendiri.
Jom sahut cabaran!!
 
11 Tempat yang ingi di lawati di Malaysia.
 
1. LEGOLAND Malaysia
2. Pulau Redang,
3. Sabah
4. Langkawi
5. Pulau Tioman
6. Kelip-Kelip Kampung Kuantan, Kuala Selangor.
7.  Fraser Hill
8. Bukit Tinggi
9. Kelantan
10. Terengganu
11. Sarawak.
 
Semua senarai di atas ada yang saya pernah pergi, namun mungkin seronok so nak pergi lagi.
Semoga tercapailah impian.
Kalau tak dapat nak fulfill semua, mungkin dapat pergi ke 2-3 tempat pun jadilah.
http://kathyrbain.blogspot.com/2014/11/cabaran-november-1.html
Cabaran November #1
Nak tahu syarat2 macam mana nak join?
Klik Banner ye
 

 
Cabaran November #1 - #6
Cabaran November #1 - #7
Cabaran November #1 - #8
Cabaran November #1 - #11 

12 comments:

  1. Susan jadual moh bercuti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah tu lah tu
      Kena tgk cuti orang oversea nun

      Delete
  2. budget tk ckup nak bercuti..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Nor
      Kita p hat dekat2 je lah erk

      Delete
  3. Legoland....huhu..tempat percutian permintaan anak2...taun bila nk sampai tak tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah
      Anak2 sibuk nak p Legoland
      Maknya yang over
      Hahaha

      Delete
  4. hehe ada jugak tmpt yg sm dgn sy ekeke

    ReplyDelete
  5. ada juga yg sama dengan kathy tu..hehehehe..jom kita buat rombongan..

    ReplyDelete
  6. Terengganu best kak fuza. Hihi. Moga hajat tercapai.

    ReplyDelete
  7. Moga hasrat dan impian akak trcapai

    ReplyDelete
  8. semoga tercapai impian :) amin . .

    ReplyDelete
  9. Meh la datang kelantan ni. ;-)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78