HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Nov 2014

CABARAN NOVEMBER #1 = (#2) 11 Tempat ingin dilawati di dunia

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Semua orang pasti ada tempat-tempat idaman kalbu yang menjadi pooojaaanHatiKu.
Saya pun ada juga.
Tak tahulah angan-angan ke berangan ke mengigau ke.
Moga ada harapan rezki menjadi reality untuk sampai ke tempat-tempat berikut.
 
 
CABARAN NOVEMBER #1 - #2 11 Tempat ingin dilawati di dunia
1. Mekah menunaikan HAJI /Umrah
2. Taj Mahal sebab saya ni jiwa romantic kononnya.
3. Bali Indonesia due to permandangan yang tenang.
4. Paris kerana simbolik Kota Cinta
5. Switzerland kot boleh main luncur salji
6. Beijing, Orang kata pergi Great Wall tu dah kira hebat mendaki.
7. Japan kerana nak tengok SAKURA bunga yang mekar segar
8. Maldives...wah..jiwa tenang melihat permandangan ciptaan Allah 
9. USA...Jom p Walt Disney mak kepada anak-anak pun suka nak pergi kot.
10. Brunei melawat Negara yang Sultannya tegas dengan tuntutan Islam
11. Singapore, Nak makan murtabak sedap kat Arab Street depa habaq
 
CABARAN NOVEMBER #1
 
Cabaran November #1 - #6
Cabaran November #1 - #7
Cabaran November #1 - #8
Cabaran November #1 - #11 

15 comments:

  1. No.1,2,4,6,7,8,9 tu pun wana teringin nak pegi jugak..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita kumpul duit p ramai2 :)

      Delete
  2. no1 tu kena dulukan sblm pergi ke tpt lain ... klu blh .

    ReplyDelete
  3. Paling utama yg no.1 tu,insyallah mudahan ada rezki buat kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...P mekah tu kena bersedia jiwa dan raga dan selesai segala hutang piutang yang tak akan membebankan orang lain.
      InshaAllah

      Delete
  4. yg no 1 tu la dok hrap sngt dpt p..insyaAllah..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...jom ramai2 doa sama2 moga ada rezki kita. inshaAllah

      Delete
  5. no.1 tu tempat yg cik nor slalu doa supaya dapat g..mudah-mudahan..aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin
      Mmg kita semua nak sangat ke sana
      InshaAllah

      Delete
  6. Moga tercapai segala impian :)

    ReplyDelete
  7. Semuanya nak pergi kalau ada rezeki lebih. Semoga tercapai semuanya yer sis ;-)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78