HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Nov 2014

CABARAN NOVEMBER #1 = (#5) 11 Orang Artis yang diminati

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Artis yang saya minati?
Or Artis minat saya?
Hahaha.. nak tergelak jap.
 
Ok ok..
Teruskan Cabaran November.
CABARAN NOVEMBER #1 = (#5) 11 Orang Artis yang diminati
 
1. Allahyarham Tan Sri P.Ramlee kerana bakatnya
2. Ella..dari kecik suka tengok rambut panjang dia & lagu2 mmang best.
3. Madonna, 1st English song yang saya hafal masa sekolah rendah La Isla Bonita
4. Nirvana Curt Kobaim..saya suka music unplugged
5. Micheal Learns To Rock,  1 st time dapat CD Original dari Mr. Husband.
6. Roxette, lagu2nya memang cool. Listen to you heart!!
7. Azizah Mahzan
8. Sofea Jane
9. Jackie Chan
10. Angelina Jolie
11.Aishwarya Rai
 
CABARAN NOVEMBER #1 = (#5) 11 Orang Artis yang diminati
 
Merasa jugalah suatu ketika dahulu posing dengan artis.
 
Fuza posing dengan Irma Hasmie bersama baby

Fuza and Mr Husband posing serempak Jepp Sepahtu

Saya pun artis juga kerana pernah masuk NST berkenaan kempen Coffee.

 
Cabaran November #1 - #6
Cabaran November #1 - #7
Cabaran November #1 - #8
Cabaran November #1 - #11 

19 comments:

  1. Salam blogwalking here :)

    yang last skali yang best! hehe


    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Sis...
      Salam kenalan..
      Hah.. terasa artis ke perasan artis? hahaha

      Delete
  2. hehe seronok jadi retisss kan...?? lagu Roxette memang bestttt !!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Alahai
      Saje je Mama tu.
      Kita dah pakai bedak.. Cantik tak? Hehe

      Delete
  4. Bestnya dpt jumps artis..wana pun minat nirvana..layan tau lagu2 dorang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan serempak artis.

      Nirvana mmg layan

      Delete
  5. omg... so, ini blog retis rupanya.. hehehe.. classmate zizie cousin kpd jep sepah.. merangkap camera man jep..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke..Kim salam kat Jepp na..
      Retis la sangat erk..perasan jek

      Delete
  6. gambar artis yang last tu paling cun melecun..erm dalam ramai2 tu aishwarya rai tu sama taste dengan kak ana hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA..
      Tu artis perasan syok sendiri Kak Ana

      Delete
  7. hehe, wah! akak pun retis ekk..hihi..

    ReplyDelete
  8. Wahh akak pernh masuk news..tahniah

    ReplyDelete
  9. Retis jugak, memang cantik.
    Tan sri p.ramli memang best, belum ada pengganti lagi.

    ReplyDelete
  10. alaa..nak bergambar jgk ngn jep..hihik

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78