HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Nov 2014

Cabaran November Part 2, #1 - Gambar Selfie Anda

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
SELFIE
Saya suka SELFIE
Berangan hendak menjadi Model Hijab
Dengan bantuan MONOPOD pun jadi
Di mana saja terasa sesuai saya akan snap gambar.
Kenapa letak gambar diatas?
Kerana warna tudung tu sedondon dengan warna background banner Cabaran November #2
 
Cabaran November Part 2,  #1 - Gambar Selfie Anda
 

18 comments:

  1. Ada cabaran baru ya Kak..nice

    ReplyDelete
  2. so beautiful sis, salam perkenalan dari mamamyja

    m@m@ MYJA

    ReplyDelete
  3. wewiittt..nak sign..hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe
      Meh meh sign kat mana ye? Hehe

      Delete
  4. Fuza memang ratu selfie , serius santek sngt siap ikut warna barner Khaty tu lagi kan..:)kak ana dua hari cari foto yg sesuai nak tepek kat blog nak sangat sambut cabaran kan...hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. (blushing)
      Tq KakAna..
      Saje suka2 SELFIE sebenarnya. Untuk koleksi sendiri.
      Akak pun gojes aihhh..
      Cuba share gambar tu nak tengok :)

      Delete
  5. Orang cantik memang sesuai berselfie, kita ni malu nak berselfie...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ish xde lah gitu Mama..
      Saje suka suka
      Punca SELFIE ni apabila nak perati jeragat hilang ke tak lepas guna Sabun Marine Essence tuh..
      hehehe

      Delete
  6. kak fuza sangat cantik... suka tengok akk..
    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Tq MAMAniza.
      Mama pun sweet juga...

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78