HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Nov 2014

Cabaran November Part 2, #11 Gambar Haiwan Kesayangan

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Dukacitanya, saya tiada haiwan kesayangan.
Bukan pasal tidak berperikemanusiaan.
Tapi saya memang alergik dengan binatang.
Jenuh kena pergi follow up check up dengann Pakar ENT di Hospital Putrajaya beberapa tahun dahulu.
 
Saya akan mengalami gatal-gatal kulit serta gatal hidung hingga berdarah.
Fuhh..taubat.. Jauhilah binatang apa jua dari saya..kerana tak sanggup nak kena makan ubat dan kena pergi check up berkala.
 
Cabaran November Part 2, #11 Gambar Haiwan Kesayangan
 

12 comments:

  1. ok saya faham... memang kalau nak alahan pada binatang xleh buat apa2 dah.... terpaksa menjauhkan diri kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dekat pun dah gatal hidung..

      Delete
  2. Ok kesiannya..yalah ada jga yg alergik dgn haiwan kan..tahniah dah habis kan cbaran..

    ReplyDelete
  3. Klau elergik x blh nak pksa kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gatal hidung sampai bengkak mata.. Adoi

      Delete
  4. Alah..kesian nya..tak pe..tengok2 gambar je la kalau tak boleh bela..heheh

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Allah uji bahagian saya macam tu

      Delete
  6. Binatang lambang kat handbag tak alegik kan u...hehejejhe

    ReplyDelete
  7. Sian akk sampai cmtu skli allergic nya..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78