HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Nov 2014

Cabaran November Part 2, #8 Gambar Sahabat Baik /Bestie

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Apa itu sahabat baik?
Sebenarnya kita baik aje dengan semua, dan semua pun baik aje dengan kita,
Cuma ada 1-2 orang sahaja yang betul-betul BAIK dan tersangat rapat untuk berkongsi suka duka susah senang.
 
Chekgu Azrine saya kenal dari sebelum saya jadi ahli keluarga beliau.
Masa tu saya memang ramah aje dengan sesiapa.
Sekarang pun kami berkongsi pelbagai cerita seperti resepi, hal sekolah anak, hal isu semasa dan macam-macam lagi. Blog ini pun dia yang banyak tolong tunjuk ajar.
 
Eh kami tak kacau orang. Selalunya kami akan brain storming untuk lega stress atau untuk bertukar pandangan.
Thank you awak sebab selalu je bagi kongsi telinga awak.
Jangan capang udah ye.
 
 
Cabaran November Part 2, #8 Gambar Sahabat Baik /Bestie
 
cHekgu Azrine in da houz
 

9 comments:

  1. salam k fuza, lama x dgr cite...

    Salam singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam
      Hai hai sis..
      Apa kabar??
      Den gini lah hah

      Delete
  2. tq for choosing me as ur best frend..really appreaciated it...
    tq for being my shoulder to cry on...sob..sob

    ReplyDelete
  3. wah..'bff..'semoga berkekalan hingga selamanya ye kak..
    Mama Niza

    ReplyDelete
  4. memang ada bff kan..satu dalam seribu..:)

    ReplyDelete
  5. Nice Fuza, kak ana pun baru share entry yang sama, sahabat baik satu dalam seribu :)

    ReplyDelete
  6. Sahabat di dunia sukar d cari kan untung akak ada bff

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78