HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Nov 2014

Cabaran November Part 2, #9 Gambar Belog yang selalu dikunjungi

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 Terlampau banyak Blog yang saya sering singgah.
 
Kalau nak di snap gambar satu persatu memang penuh mukasurat.
Makana saya screen shoot senarai bloglist yang aktif di Sulaman Lace Heaven yang sering saya snggah terlebih dahulu sebelum BW ke blog lain yang sudi singgah sini.
 
Walaupun ada antara mereka tidak senaraikan blog saya ke dalam senarai bloglist mereka..eh tak pe lah. Sebab semua tu hak individukan.
Mana boleh paksa-paksa.
Kalau rasa popular, pasti tersenarai, ye tidak? hahahaha
 
Cabaran November Part 2, #9 Gambar Belog yang selalu dikunjungi
Bloglist 1 Sulaman Lace Heaven


Bloglist 2 Sulaman Lace Heaven
 

11 comments:

  1. Ada yg ku selalu singgah dr bloglist di atas nun

    ReplyDelete
  2. Im ada yg selalu singgah dlm senarai bloglist tu ;)

    ReplyDelete
  3. Tq dear Fuza, sering kali bersama kak ana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Tq kak Anna selalu singgah sini juga

      Delete
  4. Byk gak yg lya slalu singgah kat atas tu

    ReplyDelete
  5. kecik hati..tak de pun blog makcik..:(
    tak pe la..tak popular pun..heheheh

    ReplyDelete
  6. saya takde...saya takde.............ohhh...hilang arah tujuan...hahahaha :P

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78