HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Nov 2014

Giveaway By Mamaniza.com

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Jom ramai-ramai join.
Fuza pun sponsor satu hadiah :)
Siapa pula yang bertuah kali ini :)
 

 
Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta dengan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:



Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
 
2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com
 
3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
 
4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
 
5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada 12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:
 
Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy

28 comments:

  1. All the best U
    I nak menang hadiah u sponsor tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u...xleh..sebab dah menang HEHE

      Delete
  2. Replies
    1. Jom join Cik Nor
      Akak sponsor hadiah tuh

      Delete
  3. Assalamualaikum...
    Ayah Rie singgah dari segmen yang sama..selamat bersegmen n good luck n all da best Ayah Rie ucapkan...

    http://ayienawi.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  4. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GiveAways Diary Jejaka Hangat (11 Nov)
    GA by mamanizacom (10 Nov)
    GA cuti sekolah by JiwaRosak (11 Nov)

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen sempena hari sukan sekolah...boleh la join nanti ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  6. Salam'alaik .. Snggah dri ga yg sma :D Good luck ^^

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  7. dari GA yang sama. jemput join segmen mudah :)
    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
  8. Terima kasih kerana support GA mama, nantikan pemenangnya Ahad ini, pada 16 November 2014

    Senarai Peserta GA Mamaniza update !

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  10. Salam ziarah dari segmen yang sama;

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  11. ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  12. blogwalking dari GA yg sama.

    http://norazua10.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78