HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Nov 2014

Kartika Sari...Apabila Ibu Mengandung mengidam nak Brownies dari Bandung...

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hari ini nak share cerita tentang seorang Ibu Preggy yang sangat-sangat mengidam nak makan Brownies Chocolate Chip dari Kartika Sari Bandung,
 
Katanya sudah puas dia mencari, google sana sini.
Oh ya Ida sedang mengandung anak sulong telah pun masuk 5 bulan.
 
Kebetulan Mr Husband pulang ke tanahair.
Dan ada membeli 1-2 keping Brownies tersebut.
Makanya rezki Ida dan baby.
Lega sangat rasanya sebab kebetulan dapat membantu dia.
 
Yang paling terharu...cer baca statement kat bawah ni dari Ida...
 
"Thanks akak, Moga nanti kalau akak PREGNANT lagi, bila mengidam senang akak dapat apa yang akak nak sebab akak dah bantu saya"
 
MasyaAllah... begitu besar doa seorang ibu mengandung.
Thank you sis Ida ada doa tersebut...terharu.
Semoga dipermudahkan segala urusan ye Ida.
Semoga sihat baby dan mama to be.
 
Lega dapat membantu sebab saya pernah rasa macam mana semasa mengandung teringin nak makan buah mata kucing, kebetulan masa tu bukan musim buah tersebut.
Mencari serata KL, serata Dengkil serata Lembah Kelang.
 
Cuma kata orang kalau dah rezki, InshaAllah..pasti ada rezkinya.
InshaAllah
 
Mencari  Brownies Kartika Sari, Bandung
Semoga dipermudahkan apabila mengidam
Apa kata mereka??
Kisah Mengidam Brownies Kartika Sari

10 comments:

  1. Replies
    1. Ok kena bg surat doktor...
      Hehe

      Delete
  2. Moga murah rezki akak.pahala tu mmbntu ibu yg sdg hamil

    ReplyDelete
  3. Allah.. Rezeki bby.. Moga akk dimurahkn rezeki sbb dpt membntu..

    ReplyDelete
  4. salam pn masih ambik tempahan brownies kartika sari ke?

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78