HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Nov 2014

Koleksi Kain Sulaman Lace Heaven Feedback dari customer.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hari ini saya nak kongsikan beberapa gambar koleksi kain yang telah menjadi baju dari Sulaman Lace Heaven.
Terima Kasih kepada mereka yang telah membeli kerana sudi berkongsikan gambar posing. Kain kalau dah jadi baju memang cantik.
 
Kepada yang telah membeli kain dengan SULAMAN LACE HEAVEN silalah kiranya sudi kongsikan gambar anda menggayakan kain-kain tersebut.
 
Terima Kasih semua atas sokongan anda.
Tanpa anda siapalah Sulaman Lace Heaven.
 
Sis Engineer Diana Jamil dengan koleksi Sulam Patch Lace di pagi Syawal.

Mama Teh dengan kain sulam yang ditempah design jubah. Cantik
 

9 comments:

  1. Salam singgah pagi sis....wahh...cantiknya...Diana belum sempat nak hantar kat kedai jahit ni sis...InsyAllah dah siap Diana kongsikan juga....nantikan....hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam
      Hah jangan lupa posing juga nanti k Diana

      Delete
  2. Salam singgah pagi sis....wahh...cantiknya...Diana belum sempat nak hantar kat kedai jahit ni sis...InsyAllah dah siap Diana kongsikan juga....nantikan....hehe...

    ReplyDelete
  3. Salam singgah pagi sis....wahh...cantiknya...Diana belum sempat nak hantar kat kedai jahit ni sis...InsyAllah dah siap Diana kongsikan juga....nantikan....hehe...

    ReplyDelete
  4. cantik nya kain sulam bunga ni :D

    ReplyDelete
  5. cantik... suka yang biru tu.

    ReplyDelete
  6. Biru bunga pink tu memang cantik. ;-)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78