HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Nov 2014

Laman Seni di Seksyen 7 Shah Alam Selangor Berseni

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Kemana hujung minggu yang lalu?
Pasti macam-macam acara, aktiviti riadah dilakukan.
 
Saya ke Laman Seni.
Terletak di lorong belakang bangunan di Seksyen 7 Shah Alam, Selangor.
Landmarknya Wisma Jakel dan Sugarscarf.
 
Dah lama saya tengok ramai yang share gambar posing mereka ke Laman Seni ini. Memang tertanya-tanya dimana sebenarnya lokasi Laman Seni ni.
 
Alhamdulillah, rezki saya apabila secara kebetulan ternampak lorong Laman Seni ini.
Memang taksub melihat hasil seni yang di realisasikan di atas jalan raya serta di dinding.
 
Terbaru ada dilancarkan program "Art For Homeless" yang membuktikan bahawa seni jalanan dapat memberi manfaat untuk membantu kepada yang memerlukan.
Syabas.
 
Sempat juga saya snapkan beberapa gambar di sini.
Oh ya saya ke sini bersama cHun, adik bongsu saya kerana menemaninya ke Wisma Jakel.
Pasti Aina ada. Zahir anak kepada cHun pun ikut.
 
Berlari-lari budak-budak ni di lorong Laman Seni ini.
Memang ramai yang mengambil kesempatan untuk berposing dengan pelbagai gaya kreativiti masing-masing.
 Meh tengok posing-posing sakan kami
 
Save the Global Warming
Faces Expression
Mana lah bas ni. Lambatnya  sampai. Letih menunggu


Aku ingin terbang!!
Cik Puan Direktor Seniman Bujang Lapok

Aina dan Aunty cHun nya...

I wan d iceCream!!
Aina, Zahir and Aunty cHun at Laman Seni,Shah Alam Selangor

 
Snake and ladder di atas jalan raya

 

18 comments:

  1. Mnarikla Kak, entah bila la dpt me sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik. Kebetulan akak p. Dulu xtau kat mana

      Delete
  2. mama pindah sana nanti, boleh bawak anak-anak ke sini...

    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah Mama nak pindah Lembah Kelang?

      Leh lah merasa Cendol mabeles tu.
      Tapau sekali Sate Kathy tu yer
      :)

      Delete
    2. Boleh dating ngan mamaniza lepas ni U

      Delete
    3. Good IDea.
      Leh ajak @sally @farah @Zuha

      Delete
  3. haritu masa adik konvo, ada pergi kat area belakang Jakel...tak perasan pulak...hihi

    ReplyDelete
  4. Belum berkesempatan lagi...mesti gi satu hari time cuti nanti ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sofu
      Tu pun kebetulan lalu nampak coz xtau tang mana lorongnya

      Delete
  5. cantiknya...tp nape di shah alam..jauh benor dari KL ni.. :p

    ReplyDelete
  6. Bestnya .. Tringin sngt2 nk ke sna tpi tk brkesempatan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah
      Pasti akan sampai nanti

      Delete
  7. best kan Fuza, bergambar di sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak. Macam p oversea pulak

      Delete
  8. Menarik sangat. Best dapat posing situ.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78