HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Nov 2014

Menang Mini Contest by Jelitasara di Instagram Sulaman Lace Heaven

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Siapa cepat jawab dengan jawapan yang betul akan menang!!!
 
Hah..teruja tak dengan kata-kata tarikan tersebut?
Siapa tak nak hadiah kan??
 
Beberapa hari lepas, pihak Jelitasara iaitu salah satu pengeluar tudung yang terkemuka di Malaysia telah menganjurkan MINI CONTEST meneka harga tudung serta namanya.
 
Kebetulan saya juga telah pun membeli tudung tersebut makanya dengan yakin saya telah menjawab. Masa tu sertai contest ni secara suka-suka sahaja.
 
Tidak ku sangka..tidak ku duga, pada pagi hari minggu yang lalu, pihak pengurusan JELITASARA telah mengumumkan SULAMAN LACE HEAVEN telah memenangi sehelai Shawl Jelitasara.
 
Wah...lompat bintang bulan awan matahari sakan!!!
Alhamdulillah.
Rezki saya.
Saya juga adalah jelitasarafans.
Tak sabar nak tunggu hadiah.
Nanti boleh SELFIE lagi.
 
Terima Kasih JELITASARA
 
Kepada yang berminat dengan koleksi Tudung Jelitasara yang cantik lagi gojes, sila layari
 
http://www.jelitasara.com/onlineshop/
Pengumuman Pemenang Mini Contest di Instagram by Jelitasara
Jelitasara memulakan Mini Contest di Instagram Teka nama dan harga Shawl
Inilah dia tudung yang perlu diteka nama dan harganya.

Direct Instagram Message dari Jelitasara

 

11 comments:

  1. Wahh...menang lagi...murah rezeki U

    ReplyDelete
  2. salam singgah sini sis...Alhamdulillah dan tahniah sis...cantik....sis Diana tag di sini yer..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah Kak, msti gojes bila akak guna tudung ni

    ReplyDelete
  4. Bestnya kak.. Tahniah.. Dh la tudung mereka cntik..

    ReplyDelete
  5. Bestnya kak.. Tahniah.. Dh la tudung mereka cntik..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78