HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Nov 2014

Pengomen Tegar Bulan October 2014

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Siapakah Pengomen Tegar Bulan October 2014?
Siapakah yang paling kerap singgah dan komen di setiap entry blog Sulaman Lace Heaven?
Siapa yang sentiasa memberi sokongan kepada blog ini??
 
Semua pemilihan pemenang dilakukan secara automatic oleh system di blog.
 
Tahniah kepada SOFU HASHIM.

Anda Pengomen Tegar untuk Bulan October 2014
Terima Kasih kerana selalu sudi singgah ke sini.
Kepada yang lain...InshaAllah..ada rezki kamu nanti.
Rajin-rajinlah singgah sini.
 
Jom kita blogwalking ke blog mereka yang top 5 ni.
 
Sofu Hashim
 
Normi Nieza
 
Asha Lya
 
Sya Mimie
 
Ismi Ana
 
http://ummi2m2s.blogspot.com/
Pengomen Tegar Bulan October 2014
 
Hadiah hanya buat yang No 1 di dalam ruangan Pengomen Tegar.
Bagi Pengomen Tegar di carta No 1.dikehendaki memberikan butiran berikut : Hadiah tak seberapa akan saya poskan sebagai tanda persahabatan. Sudilah terima ye.

Nama Penuh :
Alamat Surat Menyurat :
No Handphone :
Url Blog :
Tajuk Email :  Pengomen Tegar September 2014

  Hantarkan ke email fuzamusa@yahoo.com atau whatsapp : 019-2784580
 
Tahniah!
 

23 comments:

  1. Alhamdulillah...mereka memang rajin...nanti kita ziarah mereka yer

    ReplyDelete
  2. Salam singgah pagi sis...Alhamdulillah dan tahniah kepada semuanya...

    ReplyDelete
  3. hehehe...nanti i hantar detail..
    ke jumpa kat mamaks jerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah boleh gak u. Nanti kita selfie. Bila free?? Habaq na

      Delete
    2. I htr email no hp..ya
      Kalu u nak dtg roger je I turun ke mamak tu :)

      Delete
  4. Wahh..tahniah kepada mereka.. :)

    ReplyDelete
  5. Hihi..wpun ana tak selalu ade kat blog, tersenarai jugak. Alhamdulillah..kali ni tak tersenarai nombor satu. Bizi tak hengat. Hehehe.

    ReplyDelete
  6. comment tegar leh dpt hadiah ka..lain kali habaq la awai2...rugi bulan october tak pulun comment..haha

    ReplyDelete
  7. Tahniah smua..lya msh setia d cne

    ReplyDelete
  8. Wahh, tahniah.
    Ada hadiah jugak untuk top komentar yer

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78