HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

30 Nov 2014

Pentingnya Tanda Harga...Nak jual ke tak ni?

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Nak jual je tak nak?
Hah semalam saya ke TESCO.
Acara bulanan membeli barangan keperluan rumah.
 
Melihat barang dibawah, hah nak jual ke tak tu?
Harganya  RM0.00.
 
Atew achaner tuh?

Tnada harga kenalah betul. Harga RM0.00? Vaseline FREE
 

22 comments:

  1. Replies
    1. Main tepek je..
      Menyusahkan pembeli

      Delete
  2. baru semalam saya beli satu pack serbuk pencuci pakaian yang biasanya berharga RM9.80,tiba-tiba saya lihat harganya RM7.80.Semua pack harga sama.Memang murahlah kot...dah balik rumah,tengok senarai harga,ianya berharga RM9.80.Cis!dasar hipokrit.Nasib baik saya tak tamak ambil tiga empat bungkus sekali gus.sama aje harga rupanya...

    Apapun,tanda harga memang memain peranan penting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuh. Kadang2 tanda harga dengan resit tak sama.
      Kalau jenis yang tak semak bil?

      Delete
  3. salam singgah sini sis...Diana paling malas nak beli sesuatu barang tu kalau tanda harga tak ada...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sis..
      Sat g sampai cashier depa swuh p amik yang ada tanda harga...
      Memang TIDAK lah kan

      Delete
  4. Aik free ke bagusnya hihi, pntang bli brg klau x da tanda hrga trus x jdi bli

    ReplyDelete
  5. saya memang tempat beli barang2 semua kat tesco..boleh dikatakan tiap kali pergi mesti time bayar ada barang yang terpaksa di lupakan sebab tak de bar code..macam 2 tesco ni..tande tanda harga,tak de bar code,tak de free gift..eh!

    heheh

    ReplyDelete
  6. hihi terlepas pandang kot yang ni..
    tak pun tak tahu nak decide brapa hinggit hahaha..

    ReplyDelete
  7. Sengal juga macam tu kan sis?

    ReplyDelete
  8. dia nak bagi free kat kak fuza tu..hehe

    ReplyDelete
  9. Kadang kalau dah borong mana la kita nak perasan harga sama ke tak kan? Lagi yang ber 45sen 35sen tu haihh

    ReplyDelete
  10. free kot ... saya dpt free kat guardian ...

    ReplyDelete
  11. Klau free, blh la ambik bnyk2 kn kak..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78