HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Nov 2014

Pisang Cheese di Restoran Jamal Kelana Jaya, Selangor

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Fenomena Pisang Cheese sibuk diperkatakan di sana sini.
Asal usulnya saya pun kurang pasti. Cma yang pastinya semasa ke Bandung, sana - sini ada yang menjual Pisang Cheese ini.
 
Pada mulanya tidak lah sibuk sangat nak rasa,
Kebetulan, semasa sarapan pagi di Restoran Jamal yang terletak berhadapan denga bangunan FAM, Kelana Jaya, ternampak papan iklan ini.
 
Wah ada Pisang Cheese di sini.
Saya mencuba 1 set Original Pisang Cheese yang berharga RM5
Ada juga Chocolate Pisang Cheese berharga RM6. Tetapi saya belum terasa nak mencubanya.
 
Pada saya rasanya agak manis kerana setelah disagat cheese, di tabor pula dengan gula halus. Apa pun resepinya menarik.
Boleh dijadikan manisan pencuci mulut.
 
Kepada yang berminat ada juga perkhdmatan penghantaran.
Pisang Cheese For Delivery Call 016-200 1451
The Pisang Cheese in Kelana Jaya, Selangor

Original and Chocolate Pisang Cheese

Pisang Cheese For Delivery Call 016-200 1451
Pisang Cheese di Restoran Jamal Kelana Jaya, Selangor

 
 
 

22 comments:

  1. mencurah2 cheesenya..saya ada beli kat tempat saya..cheesenya sikit je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok lah
      Kalau banyak sangat cheese pun xok kot.

      Delete
  2. Kesian tauu. Nad tak pernah pun lagi rasa pisang cheese tu cemana T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad, ekceli biasa aje
      Cuba sagat je cheese sendiri.
      Meletops

      Delete
  3. teringin sangat..tak terjumpa pulak kedai yg jual pisang cheese kat sini..huhu..:)
    terliur akak tengok..:)

    ReplyDelete
  4. Sedapnya. Pernah rasa sekali. Pastu ingat nak beli lagi, Asyik tutup lah plak gerainya...ppffttt...

    ReplyDelete
  5. wow mcm best je! siap ada delivery! kena try ni!

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... Duduk bosan2 call je for delivery

      Delete
  6. petang2 mcm ni sdap makan pisang cheese....tehee

    ReplyDelete
  7. goreng pisang pun dah jadi viral macam jeruk heheh

    ReplyDelete
  8. Kurang suka yg goreng...suka style bandung..;-)

    ReplyDelete
  9. Sally rasa yg kat Bandung tu je...KL punya belum rasa :D

    ReplyDelete
  10. Wahh rest Jamal pun sudah ikut trend nampaknya :)

    ReplyDelete
  11. Teringinnya nk rasa. Kt gemas ni nk dptkn pisang goreng hat biasa pun pyah..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78