HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Nov 2014

WW #45 - Terima Kasih Blogger Terkenal Ben Ashaari!

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
~speechless~
 
Dia blogger TERKENAL
Dia Blogger POPULAR
Dia Blogger yang PERAMAH
Dia ialah BEN ASHAARI
Satu Malaysia kenal dia khasnya para BLOGGER.
 
 
Terima Kasih Bro Ben Ashaari kerana sudi-sudi nak berkenalan dengan Instagram SULAMAN LACE HEAVEN yang kerdil ini.
Tunggu Bro Ben Ashaari FOLLOW my blog pulak yer.
Jom ramai-ramai follow Blog BEN ASHAARI 
 
http://www.benashaari.com/
Ben Ashaari FOLLOW Instagram Sulaman Lace Heaven
Ben Ashari FOLLOW :)
 
 

24 comments:

  1. mama pun dapat jugak request tu kak malam tadi, belum sempat approved.. tertidur.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...Ben Ashaari sedang berkenalan dengan semua. Which is good kerana kita ni blog kecik. Tapi memang happy coz dia Blogger terkenal :)

      Delete
  2. Alhamdulillah...tahniah...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure dia akan follow semua
      Xcaya tengok nanti

      Delete
  3. Me tooo..Fuza
    Tergamam seketika bila nampak nama Ben Ashaari..mimpi kah daku hehehe

    ReplyDelete
  4. sy pon dpt jugak request drp BEN smlm..hehe.terkejut gila.dh la masa buka tu kul 3 pagi..tgh2 mamai..ekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai yang BA follow semalam.
      Baguslah.
      Dia pandang juga kita blogger2 baru ni. Syabas

      Delete
  5. tahniah fuza...harap pas ni bro BA follow kami plak no..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bra BA tengah BW tu
      Hari ni ramai BA dah follow
      Chaiyok!!

      Delete
  6. salam kenal..singgah blogwalking kat sini..

    waaa untungnya ba follow blog ni..harapnye die follow kite la jugak..hihi

    ReplyDelete
  7. i dah lama follow u before ben lagi tau..hahahah...(jeles ler tu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha
      Tq Suki Tq
      Nanti kita buat entry khas jugak lah

      Delete
  8. Saya pun terkejut jugak bila dapat request dari abang ben ni. Takut jugak kot clon dia ke..hehehe. Ternyata memang betul abang ben.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78