HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Dec 2014

Berbudi kepada tanah...Mini Garden Fuza

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
Seronok rasanya bangun pagi apabila melihat bunga yang ditanam sendiri telah pun mula kembang. Dah masuk 2 bulan baru pokok ni mula berbunga.
Entry terdahulu KLIK SINI
 
 Saja luangkan masa berbakti pada Tanah,
Orang kata kalau tanaman kita tak menjadi maknanya tangan kita panas.
Yeke??
Bunga Kembang pagi dah berbunga December 2014

Bunga Kembang Pagi masa mula-mula tanam bulan October 2014

 
Daun kesum dengan Limau purut pun baru nak berputik daun hijaunya.
 
Pokok Cili pun ada di Mini Garden Fuza

10 comments:

  1. klau tanaman tak menjadi bukan sebab tangan kita panas rasanya..pokok tu ja yg malas nk tumbuh..kih2

    ReplyDelete
  2. Nti boleh la ai petik2 bawak blk ek...hehe

    ReplyDelete
  3. sudah mula menampakkan hasilnya gitu

    ReplyDelete
  4. Lya pun baru try menanam isi masa lapang, sronok kan kak klau nmpk hasilnya

    ReplyDelete
  5. sedapnye nampak cili tu.. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  6. uuuish seronoknya. dok rumah taman memang payah sket la tapj boleh aje kan tanam dalam pasu..

    ReplyDelete
  7. selamat bergarden.. tu la ekin ada gak tanam pokok daun bawang daun sup.. tak pernah nak hidup.... pokok kesum mudah jer tumbuh... halia pun senang....

    ReplyDelete
  8. Sy pun dlm proses nk bercucuk tanam dlm pasu. Ltak di balkoni umh..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78