HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Dec 2014

Bintang-bintang Click Rating, Di mana Nuffnang Add Unit Skyscraper??

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Ada kekeliruan melanda.
Mungkin juga saya kurang faham.
Mungkin boleh ada sesiapa rakan blogger bantu saya.
 
Isunya.
Lately saya memang ada dapat banyak CPUV dari Nuffnang.
Alhamdulillah. Thank you Nuffnang.
 
Namun apabila saya semak akaun Nuffnang, saya dapati sudah sekian lama
Nuffnang Add Unit Skyscraper untuk Sulaman Lace Heaven tidak muncul dengan bintang-bintangnya. Malahan, Bintang untuk Leaderboard pun tak pernah kot seteruk itu.
 
So far placement Nuffnang Add rasanya sesuai dah di Blog Sulaman Lace Heaven.
Visitor memang lah tak de letop sangat, tapi atleast 300 ke 400 sehari seperti biasa.
Maklumlah, blog kerdil sahaja.
 
Di mana silapnya?
Ada yang arif tentang perkara ini?
Adakah jumlah bintang tu related dengan jumlah collection CPUV?
Mohon sharing jika anda ada pengalaman dan pengetahuan.
Saya akan bertanya juga dengan pihak Nuffnang.
 
**Malu Bertanya Sesat Jalan**
 
Stars Indicate Blog's Clik Rating for Sulaman Lace Heaven 12/12/14.
 Di mana bintang indicator Nuffnang Add Unit Skyscraper ?

Nuffnang Add Unit Leader Board dan Large Rectangle for Sulaman Lace Heaven
Nuffnang Add Unit Skyscraper for Sulaman Lace Heaven

 

8 comments:

  1. Lya pun kurang arif bab2 ni, kena hntr ticket tnya kat nuffnang juga.

    ReplyDelete
  2. tanya jangan tak tanya. dorang sangat best untuk di deal kan. ehehhehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. So fat Nuffnang mmg reply a.s.a.p

      Delete
  3. Sy x semak pula bintang2 ni..

    ReplyDelete
  4. cik nor xthu la pasal bintang2 ni..haha..lama dah xtgk..:)

    ReplyDelete
  5. Hari tu jadi gak...htr tiket ke nuffnang tp sampai la x de reply pun

    ReplyDelete
  6. Tak paham la bab-bab nuffnang ni.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78