HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Dec 2014

CPUV by Maybank #ILove, Dec2014 / 50th BE

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
50 CPUV!!
Iye, Alhamdulillah, sejumlah 50 CPUV telah pun SULAMAN LACE HEAVEN terima sepanjang berada di dalam dunia blog sejak tahun 2012 hingga ke hari ini.
Walaupun tidak standing blog-blog hebat di luar sana, namun ini adalah satu rekod yang harus dibanggakan.
 
Kali ini CPUV by Maybank #ILove merupakan CPUV yang ke 50.
Terima Kasih lagi dan lagi kepada NUFFNANG serta pihak penaja.
Semoga ke semua 12 CPUV ini akan benar-benar menambah tabungan saya.
Semoga semuanya aktif. Jangan pulak hanya singgah dan tidak pecah telur.
Harapan agar dapat menabung dengan meriah!!!
 
Terima Kasih juga kepada sahabat-sahabat yang sering rutin singgah ke sini.
 
CPUV by Maybank #ILove, Dec2014 / 50th BE
**Tujuan entry ini bukanlah untuk menunjuk-nunjuk, tetapi sekadar meluahkan rasa bersyukur**
Klik 2nd BE
Klik 3rd BE
Klik 4th BE
Klik 5th BE
Klik 6th BE
Klik 7th BE 
Klik 8th BE
Klik 10th BE
Klik 15th BE
Klik 16th BE
Klik 17th BE
Klik 18th BE
Klik 39th BE

12 comments:

  1. wah tahniah sis....puteri dah lost count.. :D

    ReplyDelete
  2. banayk tu..dah boleh berapa kali cashout dah nih..heheh

    ReplyDelete
  3. Uii banyaknyaaa tahniah hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah rezeki lagi tu.....

    ReplyDelete
  5. Tahniah...cpuv berlambak-lambak

    ReplyDelete
  6. Byk tu msti dah blh cash out ni kan kak

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78