HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Dec 2014

Door Gift Perkahwinan bagi Sejadah Tasbih

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Musim cuti persekolahan ini terlalu padat dengan Majlis Walimatul Urus
Saudara mara, sahabat handai, jiran tetangga semuanya jemputan yang tidak dapat dielakkan.
 
Baru-baru ini saya ke Majlis Perkahwinan anak saudara saya di Gombak.
Hah paling best nak share ialah tentang "Door Gift" yang diberikan kepada tetamu.
Sejadah dan Tasbih.buat tetamu yang beragama Islam.
Good Idea kan.
Atleast boleh digunakan semasa travel.
 
Alhamdulillah, rezki kami.
 
Door Gift Sejadah dan Tasbih
 

11 comments:

  1. Cntikla Kak, memg sgt brmanfaat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah... Xsangka dapat sejadah

      Delete
  2. Cntikla Kak, memg sgt brmanfaat

    ReplyDelete
  3. CT suka idea ni.. Ya Allah bayangkan pahala jangka panjang yang boleh dapat bila orang guna sjadah ni semua. mungkin x banyak tapi skali guna kita pun dapat saham..

    ReplyDelete
  4. cantik...kreatif dah org2 sekrang supaya boleh bagi manfaat pd org lain

    ReplyDelete
  5. kreatif dan bagus la door gift yang begini.. tak ada lagi ekin jmpa... :)

    ReplyDelete
  6. Allah.. Tak pnh tgk hdiah tuk tetamu cmni..

    ReplyDelete
  7. Allah.. Tak pnh tgk hdiah tuk tetamu cmni..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78