HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Dec 2014

Keywords Nuffnang, Bunga Kembang Pagi pun ada..

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Beberapa hari ini sibuk dengan entry BUNGA KEMBANG PAGI.
Masa zaman  sekolah dulu saya hanya tahu Pokok Bunga Seri Pagi ataupun Morning Glory
Sejak pernah duduk di kawasan pendalaman di Batu Kawan suatu ketika dahulu, saya mula mengenali Bunga Kembang Pagi ini.
 
Eh eh..rupanya ada juga yang mencari tentang Bunga Kembang Pagi di blog saya.
Cuba semak di jadual Keywords di bawah.
Selain itu ada juga kata-kata kunci lain yang dikesan.
 
Apapun saya berharap, perkongsian penulisan saya di blog SULAMAN LACE HEAVEN ini dapat memanfaatkan semua.
Terima Kasih yang suka singgah dan baca entry saya.
 
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/12/bunga-kembang-pukul-10-pagi-dikenali.html
Bunga Kembang Pukul 10 pagi atau pun Bunga Rose Jepun bewarna Kuning
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/12/bunga-kembang-pukul-10-pagi-dikenali.html
Keywords yang dicari oleh pembaca di SULAMAN LACE HEAVEN pada 12/12/2014


 
 

12 comments:

  1. masa saya kecik2 dulu suka tanam bunga ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka tanam bung ni sebab senang nak jaga. Cucuk je ke tanah then siram

      Delete
  2. Kat rumah nenek akak banyak tapi yang warna purple kemerahan...tapi kami panggil pokok bunga kembang 10 pagi sbb biasanya akan kembang lebih kurang watu tersebut :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, betullah tu namanya Kembang 10pagi ataupun Rose Jepun

      Delete
  3. Bnga ni senang tumbuh kan kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup
      Senang tumbuh, cuma payah nak dapat

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ada kat umah ni mak saudara bagi poko bunga... patut la tengok pokok tu berbunga pagi... hahahhaha... taw tanam jer nama pokok pun xtaw....

    ReplyDelete
  6. Suka dgn bnga tu. Tp x thu nma dia apa..

    ReplyDelete
  7. cantik..lama dah tanam bunga ni..:)

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak jumpa bunga ni. Maklum la.duk.rumah tinggi melangut.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78