HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 Dec 2014

LINElah...Redeem hadiah di Stesen Minyak BHP

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
LINElah!!!
Dengan hanya menaip LINElah
Tunggu apa hadiah yang Berjaya anda tebus!!
 
Program penebusan ini berlangsung dari 3 December 2014 sehingga 31 December 2014.
Walaupun saya tidak dapat hadiah utama, namun dapat tebus sebotol air 100 plus serta satu tin air Milo di BHP Petrol Station dah cewi sangat rasanya.
 
Ok macam mana nak dapat?
Sebenarnya kepada mereka yang ada install LINE akan automatic boleh menyertainya dengan menaip LINElah.
 
Pelbagai hadiah menarik ditawarkan sebenarnya.
Namun rezki saya hanya Berjaya tebus hadiah saguhati.
Alhamdulillah.
Semoga LINE akan mengadakan lagi program sebegini.
Mana tahu boleh menang Ipad Mini pula.
 
Terima Kasih LINElah.
 
 
 LINElah...Berjaya tebus satu tin air Milo serta sebotol 100 Plus di BHP Jalan 223
 
LINElah 100 Plus
LINElah Milo cans
LINElah Redemption Coupon Milo


LINElah Redemption Coupon 100 Plus
BHPetromart di Jalan 223 Petaling Jaya


Di bawah ini antara hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan.
Siapalah yang bertuah tu??? 

 
 
 
 
 
 


9 comments:

  1. alhamdulillah rezeki akk..

    yui asyik dpt hmpir2 berjaya je..huhuh

    ReplyDelete
  2. tak pernah guna line ni..klu mc ni nk try Linelah..:-)

    ReplyDelete
  3. lepas ni jadi duta LINE ler pulak :)

    ReplyDelete
  4. Sama dengan anak kak ana Fuza, dapat redeem dua2 tu, singgah sini time hujan2 ni klik2 dunlopillo di nuff lah :)

    ReplyDelete
  5. best juga kan nasib lebih sikit mn nk taw dapt iphone tu kann

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..ada jugak dari tak de..kan??heheh..

    ReplyDelete
  7. sedapnya.. 2-2 tu fav saya kak.. hihi

    ReplyDelete
  8. OK la rezki gak tu kan kak

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78