HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 Dec 2014

Personality Test. Betul ke bohong??

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Pernah tak anda mencuba beberapa kuiz berkaitan dengan personality anda?
Macam mana resultnya?
Ada yang dapat keputusan memuji.
Ada yang dapat keputusan yang langsung tidak melambangkan anda..
Apa sekali pun, jangan lah ambil serius dengan apa juga keputusan kuiz tu ye.
Dah namanya kuiz...main kuis kuis teka-teka aje tuh.
 
Meh tengok apa pula keputusan kuiz yang saya perolehi.
Betu ke tuh?
Ada yang betul, namun siapa yang mengenali saya pasti boleh ulas.
Cuba komen sat :)
 
www.playbuzz.com
 
You are Exotic Beauty!!
There is something foreign about your look and it's very intriguing.
You have the ability to stun people with your abnormal good looks and can even be considered quite worldly or cultural based on your genetic history or travel experiences.
Luscious lips, thick hair and killer curves aren't just sought after by many, they're envied by almost e everyone!!
 

6 comments:

  1. kadang2 tu ada yg betoi. kadang2 tu ada yg buat diri sendiri terpikir, eh betoi ka ni....
    hehehee. apapun memang best kalau buat test :D

    ReplyDelete
  2. Kekdg da juga yg btl..yg ni x pernh lgi lya try

    ReplyDelete
  3. kadang2 btl..kadang2 xblh percaya..:)

    ReplyDelete
  4. iyolah tu..kalau betul kebetulan je..tak boleh nak percaya kan..

    ReplyDelete
  5. ade btul ade yg x. nasib jer..

    jom terjah
    http://www.papaglamz.com/2014/12/tinta-papaglamz-rintihan-2014.html

    ReplyDelete
  6. tak pernah percaya..sebab banyak yang tak betul nya..hehehh..main untuk suka2 boleh la..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78