HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Dec 2014

Terima Kasih Nuffnang, terima Cek 2014

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Tahun 2014 hampir berlabuh.
Tahun ini berjaya CASH OUT earning dari NUFFNANG.
Alhamdulillah.
 
Walaupun tidak lah ribu-riban jumlahnya, namun happy lah jugakan dapat cek dari Nuffnang.
Eh...dah jadi surirumah ni, happy je dapat cek. Dah lama tak dapat cek. hahahaha.
 
Ikut kan, sepatutnya tahun 2014 ini saya dah cash out 2 kali.
Namun cash out yang pertama telah pun menjadi CASH OUT HILANG!!!!
Nuffnang pun tidak reply, so memang misteri. Jumlahnya pun beratus juga. Memang terkilan kerana saya tiada bukti nak claim. Lupa nak screenshoot masa tu.
Tak apa lah, bukan rezki saya.
 
Jadi satu-satunya Cek Nuffnang untuk tahun ini telah pun saya Cash Out. Alhamdulillah, happy lompat bintang tergolek-golek.
 
Terima Kasih Nuffnang
 
Cheque Nuffnang 2014

Tips Pendapatan Blogger
Cheque Nuffnang 2013

13 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki kak fuza, tahniah kak...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. rezeki. tapi sayangnya yang hilang itu..

    ReplyDelete
  3. macam mana yang first boleh hilang..alhamdulillah kali ni dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, dah cash out. Tapi hilang data dari system. And mmg xd bukti nak claim

      Delete
  4. Tahniah U
    Ingat nak cash out gak walaupun x byk kira 6 bln punya effort berblogging kan :) jadilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sofu, hah memang masa sesuai lah ni nak cash out

      Delete
  5. Alhamdulillah rezeki dari blog kan Fuza :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezki akak.. Tp yg hilang tu mmg harus dipersoalkan kan kak..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. syukur rezeki Allah..

    ReplyDelete
  8. Syukur alhamdululah murah rezki akak

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78