HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Dec 2014

Terlampau teruja nak pakai Tudung Jelitasara......

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hah...tu dah kenapa pulak tu?
Malu-malu pasaipa?
Sampai tutup muka bagai??
 
Hahaha..
Sebenarnya..
Saya ke Pasaraya Giant berdekatan.
Bukan main lah nak bergaya dengan Tudung Jelitasara yang Gojes ni.
Kemain lagi yakin bergaya ala-ala model aje rasanya.
 
Dah letih cari barang, duduk lepak di kedai ABC yang terletak di hadapan Pasaraya Giant.
Entah macam mana, tetiba rasa macam ada sesuatu dok asyik berlaga.
Hah, bila pusing disebalik tudung dan tengok....
 

Fuza cewi dengan Tudung Jelitasara
^
^
^
^
^
^
^
^
^

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
 ^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Tanda harga masih terlekat cantiknya.
Subhanallah, macam mana boleh careless.
Tapi tak apa, nasib orang tak tahu kan.
Sebab Tanda tu duduk belah dalam.
 
(syhhhhh..jangan cerita kat orang lain tau...hehe)
Tanda Harga Tudung Jelitasara
 

10 comments:

  1. hehehheheheh lawaklah fuza:):)

    ReplyDelete
  2. kuikuikui.....x pa..org x perasan kot :)

    ReplyDelete
  3. Tu dia aii... tak pe lah Fuza, kak ana sorang je tau pasai ni..jangan habaq orang lain no hehe :)

    ReplyDelete
  4. ha ha ha ha :)
    takpe. gelak tu awet muda!
    ha ha ha ha :)

    ReplyDelete
  5. Kihkihkih..
    Syhhh, simpan rahsia ni

    ReplyDelete
  6. Haha dah ppecah rahsia hhehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78