HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Dec 2014

WW #49 Kasut Mak dan Anak, ala-ala Princess

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Apabila Mak dan Anak shopping Kasut!
Both Princess mode.
Satu Pinky Princess
Satu lagi brand Princess
 
Kasut Vincci
Kasut Sekolah Princess


Mencuba Kasut Princess Vincci
Mencuba Kasut Brand Princess

 
 

27 comments:

  1. Amboiii kasut maknya cantikkk..sesiapa buat pasal dengan kak fuza, naya laaa..tajam tu..hihi

    Ibu Hana

    ReplyDelete
  2. cntknye kasut mama fuza.. :-D

    ReplyDelete
  3. bru ni pergi vincci. ada ofer 50 20 % kan. tp size yg liz nk hbs ajeh. frust betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah isu xd size ni memang buat kecewa kan

      Delete
  4. amboi kak.. pointed shoes gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siapa langgar kaki ceq cucuk!!
      Hehe

      Delete
    2. lebam oit kak kalo terlanggar hehe

      Delete
  5. cntiknya tp klau bg kt sy mmg xkn pkai....tkut tgolek hahahaha...kecik nau tumit kasut tu....adehhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah.. Saya mmg suka kasut sexy ni. Masa keje dulu mmg hari2 kena pakai. Arahan bos

      Delete
  6. amboi lip lap lip lap kasut mak dia tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sofu.. Wedding sana sini.. Kalah pengantin ni. Hehe

      Delete
  7. Vincci memang tgh hangat keluarkan kasut2 cantik skrg ni kan...SA tgh aimed ALDO...ntah bila nak less..

    ReplyDelete
  8. bila ada anak dara ni Fuza, sama je taste dgn kita seronok shoping kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak Ana.
      Kita ada, dia pun nak.
      Jenuh juga kadang2 tuh

      Delete
  9. Replies
    1. Hah
      Akak memang dah biasa dengan heels coZ keje dulu as Secretary.. Bos swuh grooming

      Delete
  10. wow meletup kasut fuza.... princess tu... bergaya sakan la nnti... hihihi

    ReplyDelete
  11. Amboiiii, memang cantik betul heel tu. Kita takleh pakai, berat terlebih..heheheh

    ReplyDelete
  12. Saya suka kasut cmtu. Mengenangkn bbrpa kali nk tersungkur, terus xpkai dh.. Haha

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78