HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Jan 2015

"1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com".

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html?m=1
"1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com".
Farah!!
Yes owner blog www.bubblynotes.com ni nama dia Farah.
Macam mana mula kenal Farah?
 
Tahun lepas, semasa Blogwalking.
Saya mulakan dengan singgah komen di blog bubblynotes..
Eh eh lepas tu Farah rajin komen entry saya.
Makanya saya pun kerap ke blog Farah.
 
Kebanyakkan entry Blog Farah ni memang unik. Maksudnya idea sendiri.
Bukan cut and paste dari mana-mana .
 
Selalunya kalau Farah dah mula menaip, mustahil sebaris dua entry beliau..hehehe
Mesti panjang lebar tapi penuh informasi.
 
Semoga Farah sukses ye.
 

25 comments:

  1. Blogger yg cukup di kenali kan kak

    ReplyDelete
  2. goodluckkk.syira join juga ni

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Tq Cik Nor,..Dah join ke belum?

      Delete
  4. terima kasih kak fuza sebab sudi sertai mini GA Farah, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...
      Moga ada rezki kita :)

      Delete
  5. IM pun kenal Kak Farah. Baik, ramah ;)

    ReplyDelete
  6. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  9. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78