HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Jan 2015

Apabila mereka kata Fuza mirip Mawar Fareeda

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Ini sekadar cerita suka-suka.
Bukan berlagak perasan or overacting.
Semua ini berlaku secara kebetulan.
Saya telah menghadiri majlis kenduri kahwin yang bertemakan ala kampong. Sampai je di situ teruslah saya berposing di halaman tangga batu ala-ala rumah Melaka.
Dah posing terus up di Facebook.
 
Kebetulan pula, ada yang terus menerus tag saya
"Eh sama lah cara posingnya,dengan warna busana yang seakan sama, yakni Purple Belacan"
.
"Eh hang p kenduri hat sama dengan Puan Mawar tu ka?"
 
"Hangpa pakat ke?"
 
Subhanallah
Suratan atau kebetulan.
Apabila saya belek semula, tudia...memang sekali pandang dah nak mirip gayanya.
Of course Puan Mawar Tudung Fareeda ni artis.
Mana boleh lawan Saya artis SELFIE syok sendiri aje.. hehe
Apapun saya bersyukur siapa saya seadanya.
Alhamdulillah.
 
Pernah ada Entry Fuza Mirip Fasha Sandha serta Fuza Mirip Raja Ilya
 
Apabila Gaya Fuza mirip Puan Mawar Fareeda
 
Fuza SELFIE dengan shawl berbunga-bunga

Ada gaya tak nak jadi artis?
Ada gaya tak nak jadi model tudung muslimah??
Cewah...

39 comments:

  1. bukan fuza mirip mawar, mawar yg mirip fuza..hahah..melawak ja no...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe
      Pengsan Puan Mawar kalau baca komen ni
      Hehe

      Delete
  2. Ada nampak gaya tu.. blh dah jd retis.. hehe

    ReplyDelete
  3. wahh. akak kita mirip retissss. :D
    klik klik rhb untuk akak :D

    ReplyDelete
  4. no doubt akak memang anggun pun!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No Doubt!! Dont speak!! Suka lagu tuh.

      Alhamdulillah
      Tq

      Delete
  5. boleh dah jadi retis kak fuza..ada gaya :) Memang ada mirip mawar sikit2 :)

    ReplyDelete
  6. Phewittttt....
    mmg gojes sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. (Tutup muka xmau keluar rumah hari ni..hehe)

      Delete
  7. Replies
    1. Subhanallah
      Tq sis
      Kebetulan ke tu tersama posing

      Delete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah
      Tq sis
      Pinjaman dari Allah

      Delete
  9. Replies
    1. U pun cantik juga
      Alhamdulillah

      Delete
  10. Marveles Fuza! Kalah Mawar gini ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ish
      Xde aihhh
      Dia meletop
      Akak terletop letop

      Delete
  11. Ada gayaaaaa ni. Mane tau betul jadik model nanti. Hihi...

    ReplyDelete
  12. wah wah Kak Fuza.. mmg ada iras baju pun lebih kurang sama.. lepas ni ada call masuk jadi model hehee =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin
      Siapa nak jadi my PA ni?
      Hahaha berangan

      Delete
  13. memang ada gaya jadi model tudung fuza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama teringin
      Tapi kita suka2 je SELFIE
      Xd bakat modelling pun

      Delete
  14. 2-2 cantik.. wana baju pun cantik.. ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah
      Sebenarnya punca warna baju tu lah depa tegur
      Hehe

      Delete
  15. memang cantik tau...boleh jadi artis jugak nih..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak
      Xmo lah jadi artis
      Nak jadi model tudung je sis ☺️

      Delete
  16. memang ada gaya nak jadi artis tu sis...warna baju pun sama :)

    ReplyDelete
  17. orangnya cantik . tudungnya pun cantik ...

    ReplyDelete
  18. as'salam cik fuza..
    wahh ha a la..ade iras2 skit..hehe
    untunglaaaa ^o^

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah :)
    rezeki Allah cantik sempurna...
    biar org nak kata... alhamdulillah kan saje hi hi hi

    ReplyDelete
  20. untungnya akak..muka mirip retis..:)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78