HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

23 Jan 2015

Berdua dengan mu....Pasti lebih baik...

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Malam ini Mr Husband akan pulang ke tanahair kerana hujung minggu ini berkursus di Malaysia. Sekejap je cutinya, Isnin nanti balik lah dia ke tempat kerjanya.
Mood HAPPY.
 
Yelah, rumahtangga kami bukan seperti anda di luar sana.
Kami terpaksa berjauhan kerana dia mencari rezki mengikut projek yang dihantar oleh majikannya.
Latar belakang Civil Engineering begitulah. Kerja jauh dari keluarga selalunya.
Kalau ada pakej keluarga memang saya akan ikut.
Namun memikirkan anak-anak yang bersekolah, kami berkorban.
InshaAllah, doakan kebahagiaan, kesejahteraan serta keutuhan iman kami dalam melayari rumahtangga ini.
 
Kalau Mr. Husband balik, selalunya dia akan bawa kami jalan-jalan cari makan.
Yelah masa ni lah nak luangkan masa bersama anak-anak.
Masa itu emas dan berkualiti.
 
Minggu ni minggu dating merangkap sambutan Hari Lahir saya.
 
Peace Yo!!
 
Peace YO!!
Jom layan lagu dating..
Berdua Lebih Baik....
 
Berdua Lebih Baik  Acha Septriasa

14 comments:

  1. Lya fhm juga prasaan akak tu, lya pernh juga mrasa suatu ketika dulu.

    ReplyDelete
  2. seronoknya dapat dating ngn husband... =D

    ReplyDelete
  3. ok sy faham...berdua itu lebih baik ;)

    ReplyDelete
  4. faham sangat2.. walaupun zaza, suami ost seminggu je kadang2. apapun happy family :)

    ReplyDelete
  5. Faham k.fuza. ececece love is in the air ^^

    ReplyDelete
  6. PJJ ye kak. aminn. semoga kekal ke syorga :D

    ReplyDelete
  7. hehe xpe kak..masyukkk tu ekeke...

    ReplyDelete
  8. seronok die dating ek..hihi have fun kak fuza...

    ReplyDelete
  9. Salam singgah sini sis...yer berdua lebih baik...semoga berbahagia hingga ke Jannah sis....

    ReplyDelete
  10. Berjauhan.. Sangat2 memahami..

    ReplyDelete
  11. Berjauhan.. Sangat2 memahami..

    ReplyDelete
  12. berdating macam orang bercinta...bestnyaaa

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78