HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 Jan 2015

Cooked White Prawn..tu dia..Mahalnya

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Nak masak apa lunch ni?
Saya ke Hero Supermarket.
Terbeliak mata tengok harga Udang ni.
RM54.90 sekilo. Tudiaaa
 
Katanya Udang Putih yang telah di masak.
Kenapa macam tu?
Saya pun baru pertama kali tengok.
Katanya supaya tahan lama.
 
Hmm, tapi tak tergerak hati untuk membelinya.
hahaha..
Siapa pernah beli? Cer komen skit
 
 
Cooked White Prawn
 

12 comments:

  1. mhalnya..bek beli ikn sekilo..huhu..

    ReplyDelete
  2. Makaiii..harga blh membunuh hhaha.x mkn udang suda kihkih

    ReplyDelete
  3. wow.. maheinya. baik beli yang belum masak

    ReplyDelete
  4. bukan yg belum masak lagi murah ke..? hahahaha

    ReplyDelete
  5. tamo beli.. hahaha isi minyak kete lagi baguih..
    tapi nape mahal bebenar..

    ReplyDelete
  6. Ambk sikit je tu kompem rm30 hinggit.haru!!

    ReplyDelete
  7. sama la..tak pernah beli pun..selalu makan udang basah tu je la...

    ReplyDelete
  8. saya tak pernah tau pun pasal jenis udang cooked white prawn ni..

    ReplyDelete
  9. Allah..pasaipa mahai sangat?

    ReplyDelete
  10. Mahalnya...takmo makan udang la camni.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78