HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Jan 2015

Gelagat Aina sementara menunggu pesanan di Chicken Rice Shop

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hujung minggu yang santai.
Lunch di Chicken Rice Shop jom.
 
Satu je masalah di kedai ni,
Pesanannya selalu lambat, pulak tu salah menu yang dihantarnya!
Nak buat macam mana, ini sahaja kedai yang terdekat.
Pekerja pula tidak boleh berbahasa Malaysia.
Subhanallah, memang jenuh nak explain masa order serta masa pesanan yang salah di hantar.
 
Peminat setia ke kedai ini ialah Aina.
Suka sangat nak makan Nasi Ayam di sini.
Sempat saya rakamkan gelagat Aina sementara menunggu pesanan yang dah hamper 30 minit tak sampai-sampai ni.
 
Aina OH Aina
 
Gelagat Aina boring tunggu order di Chicken Rice Shop
 
 

9 comments:

  1. Comelnya aina, lmbt ya tunggu order

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xcukup staff rasanya
      Geram jugak

      Delete
  2. Kelaka tgk gelagat Aina..rambut canti ye Aina ^^

    ReplyDelete
  3. macam macam gelagat dia ni. hehhe :D

    ReplyDelete
  4. kesian aina, betul tu Fuza, pesanan memang selalunya lambat sampai, ari tu nak tambah nasi je, bukan main menunggu sampai habis lauk..:(

    ReplyDelete
  5. Comel btul si aina ni kak..

    ReplyDelete
  6. hehehe, memang budak-budak suka main raga ayam tu..
    lambat yer tunggu makanan sampai aina kann

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78